• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğimin kaşığı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar bebişlerinizin eklerini verirken özel kaşıklardan mı kullanıyorsunuz .. plastik değilmı onlar ii midir metale göre.. bide meyve sularınıda mı kaşıkla verıyorsnuz

canım içimden geçenleri okudun sanki:) ben de şimdi böyle bir başlık açacaktım.az önce bebeğime alıştırma biberonunda meyve suyu verdim istemedi,normal mama biberonu başlığını taktım çok güzel içti.oğlum biberona alışmış galiba,devam sütünü biberonla içtiği için.özel bir kaşık markası var mı arkadaşlar tavsiye ettiğiniz?ayrıca bebeğim biberon başlığıyla içse meyve sularını bunun bir sakıncası var mı,zararı olur mu kaşığa alışamama gibi?

ben aventin mama kaşığını kullanıyorum. eşimde geçenlerde wee ninkini almış ben ondna memnun kalmadım yumuşak uçlu kız azını kapadımı herşey dışarda. ama aventinki güzel.

biz Weenin slikon uçlu mama kaşığını kullanıyoruz evet oldukça yumuşak ama ben memnunum.ağzını acıtmıyor.

bana eşim milupanın mama kaşığını getirmişti ve çok hoşuma gitmişti.. yapısı da çok güzeldi. artık kocaman oldu kızım bu kaşığı sadece meyve püresi yerse o zamn kullanıyorum
Geçen günde HİPP ten geldi bi paket içinde 2 tane mama kaşığı var ama düz sert plastik:((

Son düzenleme:
ben mama kaşığı hiç kullanmadım direk çay kaşığıyla mamaya başladık bir ama ben 2 saatte bir düzenli emziriyorum günde 1 kere sütüm azsa mama veriyorum her zaman kullansam belk sorun olabilir.kızım 4 bucuk aylık bu arada kaşıkla mama yemeye bayılıyo:emir_bebek:

ben mama kaşığı hiç kullanmadım direk çay kaşığıyla mamaya başladık bir ama ben 2 saatte bir düzenli emziriyorum günde 1 kere sütüm azsa mama veriyorum her zaman kullansam belk sorun olabilir.kızım 4 bucuk aylık bu arada kaşıkla mama yemeye bayılıyo:emir_bebek:

çay kaşığı diş etlerini açıtabilir.

evet ya acıtabilir diye çok dikkatli olmaya çalışıyorum yedirirken zaten kaşığı görünce kendi yemek istiyo zorlamadığım için canıda acımıyo,diğer kaşıklarda silikon doğal olmadığı için içime sinmiyor kızımın biberonu bile cam ucu kauçuk.tabi emen varmı yok o ayrı bi konu:)

evet ya acıtabilir diye çok dikkatli olmaya çalışıyorum yedirirken zaten kaşığı görünce kendi yemek istiyo zorlamadığım için canıda acımıyo,diğer kaşıklarda silikon doğal olmadığı için içime sinmiyor kızımın biberonu bile cam ucu kauçuk.tabi emen varmı yok o ayrı bi konu:)

canım bence ona yumuşak uclu bir kaşık al şuan yiyebilir fakat aniden ağzını kapamak istediğinde veya ağzının kenarındakileri toplarken çay kaşığı tahriş edebilir.slikon ve kauçuk zaten biberon başlıklarında veya emziklerde kullanılan bir tür.bunlarla vermende bir sakınca yok ki.bunarın artık bpa sız olanları var onlardan tercih edebilirsin.sonuçta senin verdiğin de metal bir kaşık. o da sağlıklı değil.aslında en sağlıklısı porselen kaşıkmış ama ben hiç kullanmadım kullanan var mı bebeğine?

bende bebeğime chicco nun mama kaşığını aldım, metal kaşıkların bebeklere zararlı olduğunu okumuştum bi yerde. ben memnunum hem ağzının kenarlarında bi şey kaldığında toparlarken canı yanmıyo.

Back