- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
-
diğer arkadaşla anlaştınız diye resim koymuyorum aparatın
dilersen çekip eklerim de bilgin olsun
bitane kopça takmak lazım oraya
Canim henuz donus yapmadi ama donen donencede hosumada gitti ne yalan soliyim :)) haber bekliyorum ondan..online degil suanda. sana cok tesekkur ederim kusura bakma nolur
Senin de bilgin olduğu üzere canım 14 Kasım sabahı kargoya verecektim fakat bulamadığım parça yüzünden beklemeni istemediğim için hemen dönence ilanını güncellemeni istedim bu arada bulabilirsem sen de hala almamış olursan yollarım diyordum fakat şu ana kadar arama sonuçlarım olumsuz olduğu için sana üzülerek farklı bir arkadaştan ürünü almanı öneririm. İnşallah gönlüne göre güzel bir dönence bulurdun. Farklı bir arkadaşa mesaj attığım için 5 dakika beklemek istemeyip burdan yazdım:) sevgiler...
Merhaba cnm, rzgrcgn adlı bir arkadaş dönence eklemiş bir bak istersen, güzel gözüküyor
Gunceeeeelllllllll....
size özelden msj attım.bende de kurmalı var dilerseniz mail adresinize foto gönderirim.Buraya üklemek zor oluyor da:)
Cnm sadece donenceyi istiyorum adresle alakali mailden goruselimeklemeye calistim umarim olmustur.emzirme onlugu(sadece yikandi,hic kullanmadim)Eki Görüntüle 869790
ve donenceEki Görüntüle 869795
Kizlar foto ekleyen arkadastan 1 haftadir haber alamiyorum adresimide gonderdim kargo icin sonuc yok ne yzzikkicok sanssizim... Ilanim guncel........
Cok tesekkur ederim canim ama benim donenceye verebilecegim en fazla 50 tl. Yine kapida odeme yapabilirim oda dahil. Senin donence bana fazla gelir yinede sagolasinmerhaba canım
ben de beşiğimi satacagımdan dönencemi de satmaya karar verdim. 130a almıstık, 75e satıyorum dusunursen. projektoru de var, 6 ay kadar hic sorunsuz kullandık, butun fonksiyonları calısıyor. bebeğim cok seviyordu, besikte uzun sure bakıp oyalanıyordu..
ilanım linki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?