Bebek İkinci El Bebegimin karyolası için Dönence arıyorum

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Mrhabalr kizlar... dogumuma 2 haftadan az bi sure kaldi..oglumun karyolasi icin donence ariyorum. oyle uzaktan kumandali olsun vs diye istegim yok... uygun fiyat olsun yeter.. donenceye en fazla verecegim para 30 tl

bende var fakat dönme aparatı kırıldığından manuel şu an
ben o dönenceyi ikeanınkini takarak kullandım zaten en çok
oğlum ellerini uzatıp tutmak istiyodu tutuyodu da hoşuna gidiyodu
dönmeyen dönence ilginizi çekerse resmini de göstereyim :)

Dönen bebegin daha cok ilgisini cekebilir diye dusunuyorum ama zahmet olmassa foto koyabilirmisin belki ilgimi cekebilir:26:

ben resmini de ekleyim

sarı kısım vidalı olduğundan her karyolaya monte ediliyor
yan resimdeki de ikenaın dönencesi asma yeri var o da takılabiliyor o sarı kısma

ayrıca güncel kıyafet bebek telsizi hamile ve emzirme yastığı battaniye vs falan da var ilginizi çekerse tek kargo yaparız

ayrıca güncel kıyafet bebek telsizi hamile ve emzirme yastığı battaniye vs falan da var ilginizi çekerse tek kargo yaparız

Cok tesekkur ederim cnm.. kiyafet vs eksigimiz yok cok sukur.. donencenin o kopan yeri yaptirilmazmi bi ip faln takilsa olmuyomu goruntu cok guzelde

Cok tesekkur ederim cnm.. kiyafet vs eksigimiz yok cok sukur.. donencenin o kopan yeri yaptirilmazmi bi ip faln takilsa olmuyomu goruntu cok guzelde
o sarı kısma takılan kopçası kırılmış
nasıl yapılır bilemiyorum bence olmaz
ben bunu dönmeyen dönence diye tanıtmaya devam edeyim :)

Bu arada donenceyi nerden almistin canim goruntu cok guzel, keske donseydi ( normal fiyati ne kadardir acaba simdi, cok kibar duruyo.tam istedigim gibi

Bu arada donenceyi nerden almistin canim goruntu cok guzel, keske donseydi ( normal fiyati ne kadardir acaba simdi, cok kibar duruyo.tam istedigim gibi

hiç hatırlamıyorum ya
normal fiyatı da 50 falandır heralde dönenceler çok uygun fiyatlı değiller gerçi sen şu an daha iyi bilirsin ama :)
eşime bi sorayım o aparatı tutturmanın bir yolunu bulur belki :)
ben birazdan o döndüren kısmın kırık kısmını da çekeyim sana belki sen veya eşin bi fikir üretirsiniz dönmeyen dönenceme :)

Merhaba Mothercare mağazasından 75 tl.ya alınmış İmaginarium marka çok güzel renkli oyuncakları olan müzikli dönencemiz mevcut.. Bebeğim çok severek kullandı Dönencede hiçbir sorun yok en son size 35 tl.ya gönderebilirim ürünün markasının kendi sitesinde de göreceğiniz üzere çok kaliteli göz yormayan bir dönencedir ve şu anda 100 tl orjinal satış fiyatı bulunuyor. ) Renkleri o kadar güzel ki hem kız hem erkek bebeğe uygundur.

Eklentiler

• $Screenshot_2013-11-12-19-03-30.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 216
  • $Screenshot_2013-11-12-18-50-50.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $Screenshot_2013-11-12-18-41-19-1.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 144
  • $Screenshot_2013-11-12-18-45-12-1.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Merhaba Mothercare mağazasından 75 tl.ya alınmış İmaginarium marka çok güzel renkli oyuncakları olan müzikli dönencemiz mevcut.. Bebeğim çok severek kullandı Dönencede hiçbir sorun yok en son size 35 tl.ya gönderebilirim ürünün markasının kendi sitesinde de göreceğiniz üzere çok kaliteli göz yormayan bir dönencedir ve şu anda 100 tl orjinal satış fiyatı bulunuyor:)
Eki Görüntüle 858939 Eki Görüntüle 858941 Eki Görüntüle 858942

Cok iyi olur canim bi cek bakalim o kismi esim gelcek birazdan onada gosteriyim resmini..

Tesekkur ederim oncelikle.. donencenin karyolaya kurlmus tam boyutunun resmini cekermisiniz zahmet olmassa:26:

Tesekkur ederim oncelikle.. donencenin karyolaya kurlmus tam boyutunun resmini cekermisiniz zahmet olmassa:26:

Biz beşiğimizi kaldırdık canım park yataüa geçince kullanamadık bu yüzden üzgünüm kuruluyken çekemiyorum ama siz yüksekliğini beşiğinize göre ayarlayabiliyorsunuz orjinal ürün sitesinden şöyle bir resim buldum beşiğinizin derinliğine de bağlıolarak böyle duruyor kuruluyken... bizim beşiğimizde mothercare'di ve küçüktü bebişime oyuncaklar daha yakın duruyordu ilk resimde görebilirsiniz.

Anladim... tamamdir o zaman... 30 tl olmazmi kapida odeme yapicam bana 40 tlye maal olacak..

Bu arada kargo ne kadar tutar acaba bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…