- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
-
bende var fakat dönme aparatı kırıldığından manuel şu an
ben o dönenceyi ikeanınkini takarak kullandım zaten en çok
oğlum ellerini uzatıp tutmak istiyodu tutuyodu da hoşuna gidiyodu
dönmeyen dönence ilginizi çekerse resmini de göstereyim :)
ekledim fotolarıDönen bebegin daha cok ilgisini cekebilir diye dusunuyorum ama zahmet olmassa foto koyabilirmisin belki ilgimi cekebilir:26:
ayrıca güncel kıyafet bebek telsizi hamile ve emzirme yastığı battaniye vs falan da var ilginizi çekerse tek kargo yaparız
o sarı kısma takılan kopçası kırılmışCok tesekkur ederim cnm.. kiyafet vs eksigimiz yok cok sukur.. donencenin o kopan yeri yaptirilmazmi bi ip faln takilsa olmuyomugoruntu cok guzelde
o sarı kısma takılan kopçası kırılmış
nasıl yapılır bilemiyorum bence olmaz
ben bunu dönmeyen dönence diye tanıtmaya devam edeyim :)
Bu arada donenceyi nerden almistin canim goruntu cok guzel, keske donseydi( normal fiyati ne kadardir acaba simdi, cok kibar duruyo.tam istedigim gibi
hiç hatırlamıyorum ya
normal fiyatı da 50 falandır heralde dönenceler çok uygun fiyatlı değiller gerçi sen şu an daha iyi bilirsin ama :)
eşime bi sorayım o aparatı tutturmanın bir yolunu bulur belki :)
ben birazdan o döndüren kısmın kırık kısmını da çekeyim sana belki sen veya eşin bi fikir üretirsiniz dönmeyen dönenceme :)
Merhaba Mothercare mağazasından 75 tl.ya alınmış İmaginarium marka çok güzel renkli oyuncakları olan müzikli dönencemiz mevcut.. Bebeğim çok severek kullandı Dönencede hiçbir sorun yok en son size 35 tl.ya gönderebilirim ürünün markasının kendi sitesinde de göreceğiniz üzere çok kaliteli göz yormayan bir dönencedir ve şu anda 100 tl orjinal satış fiyatı bulunuyor:)
Eki Görüntüle 858939 Eki Görüntüle 858941 Eki Görüntüle 858942 Eki Görüntüle 858948
Tesekkur ederim oncelikle.. donencenin karyolaya kurlmus tam boyutunun resmini cekermisiniz zahmet olmassa:26:
Biz beşiğimizi kaldırdık canım park yataüa geçince kullanamadık bu yüzden üzgünüm kuruluyken çekemiyorum ama siz yüksekliğini beşiğinize göre ayarlayabiliyorsunuz orjinal ürün sitesinden şöyle bir resim buldum beşiğinizin derinliğine de bağlıolarak böyle duruyor kuruluyken... bizim beşiğimizde mothercare'di ve küçüktü bebişime oyuncaklar daha yakın duruyordu ilk resimde görebilirsiniz.Eki Görüntüle 858985
Biz beşiğimizi kaldırdık canım park yataüa geçince kullanamadık bu yüzden üzgünüm kuruluyken çekemiyorum ama siz yüksekliğini beşiğinize göre ayarlayabiliyorsunuz orjinal ürün sitesinden şöyle bir resim buldum beşiğinizin derinliğine de bağlıolarak böyle duruyor kuruluyken... bizim beşiğimizde mothercare'di ve küçüktü bebişime oyuncaklar daha yakın duruyordu ilk resimde görebilirsiniz.Eki Görüntüle 858985
diğer arkadaşla anlaştınız diye resim koymuyorum aparatınCok iyi olur canim bi cek bakalim o kismi esim gelcek birazdan onada gosteriyim resmini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?