• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin kanı :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar merhaba bebeğim bir yaşında bugüne kadar yapılan tahlillerinde demiri hep düşük çıktı depoları boş dedi dr pekmez annem kendi yaptığı dut pekmezini veriyorum bi tatlı kaşığı sonra kan damlasini düzenli veriyorum 3 ay sonra tekrar bakalım değer yükselmezse talasemi için yönlendiririm dedi çok korktum bi kan hastalığımıs ilk defa duydum anne ve babadan geçermiş kalıtsal olarak ama eşimle bendede yok sukurler olsun kızlar başka ne yapabilirim ne yedirmeliyim lütfen konum bi süre taşınmasın çok üzgünüm

Kan yapan gıdaları bol bol tükettirin bebeğinize benimde bu ay bakılacak ikizlerime hep düşük çıkıyor hatta korkuma randevu alamıyorum:(
Biz ama pekmez falan sevmiyoruz en çok kırmızı et ciğer:( kan damlası da hep kusturuyo ikizlerimi
İnşallah kötü sonuç çıkmaz

Kan yapan gıdaları bol bol tükettirin bebeğinize benimde bu ay bakılacak ikizlerime hep düşük çıkıyor hatta korkuma randevu alamıyorum:KK43:
Biz ama pekmez falan sevmiyoruz en çok kırmızı et ciğer:KK43: kan damlası da hep kusturuyo ikizlerimi
Teşekkür ederim ınsallah benim oğlum da kiyma et zor tuketiyo pekmezi yiyo ama Allah yavrularımızı korusun sağlıkları yerinde olsunn

Kan damlasını sakın ihmal etme hatta saati saatine ver, bebeğine verirken içine bir damla limon sıkki tadı güzelleşsin.Demiri eksikse tek çözüm ilaç ne yedirirsen yedir o depolar kolay kolay dolmaz.

Kan yapan gıdaları bol bol tükettirin bebeğinize benimde bu ay bakılacak ikizlerime hep düşük çıkıyor hatta korkuma randevu alamıyorum:KK43:
Biz ama pekmez falan sevmiyoruz en çok kırmızı et ciğer:KK43: kan damlası da hep kusturuyo ikizlerimi
Nacizane tavsiyem damla kusturuyorsa toz şeklinde olanları mı kullansanız. Tabi doktorunuza sorun. Çok kısa bir süre damla kullandım bu ne ya dedim toza döndüm tekrar. Çok şükür kan değerleri hep iyi çıktı. Geçmiş olsun

Nacizane tavsiyem damla kusturuyorsa toz şeklinde olanları mı kullansanız. Tabi doktorunuza sorun. Çok kısa bir süre damla kullandım bu ne ya dedim toza döndüm tekrar. Çok şükür kan değerleri hep iyi çıktı. Geçmiş olsun
Toz olanı bilmiyorum ki doktora hep kusturuyor dedim ama içirmeye gayret et dedi
Aslında bulunduğum ilddde pek bı iyi doktor yok bı gidemedim de fakülteye
Tekrar sorayım doktora toz olanını teşekkür ediyorum

Toz olanı bilmiyorum ki doktora hep kusturuyor dedim ama içirmeye gayret et dedi
Aslında bulunduğum ilddde pek bı iyi doktor yok bı gidemedim de fakülteye
Tekrar sorayım doktora toz olanını teşekkür ediyorum
İsterseniz ilacın ismini yazayım özelden. Doktora gittiğinizde direkt sorarsınız şu ilacı kullanıyım mı diye.Çok memnun kaldım şahsen. Akarı yok kokarı yok. Mamasına karıştırıp verdim. Deposu iyi çıktığı için de artık kullanmayın dedi.

Kan damlasını sakın ihmal etme hatta saati saatine ver, bebeğine verirken içine bir damla limon sıkki tadı güzelleşsin.Demiri eksikse tek çözüm ilaç ne yedirirsen yedir o depolar kolay kolay dolmaz.
Ilmal etmiyorum çok nadirdir vermediğim şimdi zaten sabah 10 akşam 10 damlaya çıkardı bununla dolar ınsallah pekmezle ikisini aynı anda versem olur mu acaba

İsterseniz ilacın ismini yazayım özelden. Doktora gittiğinizde direkt sorarsınız şu ilacı kullanıyım mı diye.Çok memnun kaldım şahsen. Akarı yok kokarı yok. Mamasına karıştırıp verdim. Deposu iyi çıktığı için de artık kullanmayın dedi.
Gerçekten çok sevinirim yazarsanız
Damlayi verdigimde öyle bir kusuyorlarki :(

Toz ilk defa duydum canım benim kızımda da hep sınırda çıkıyor bende de var demir eksikliği köfte vs veriyorum et yemiyor kıyma köfte sadece damlayı bende verdim tadı berbat kokusu daha berbat içiremiyorum maalesef :(

Demir yapan gidalari mutlaka c vitaminiyle verin ki emilim olsun.

Pekmezi sulandirip icine biraz limon sıkıp mesrubat olarak icirebilirsiniz.

Yogurt sut peynir gibi gidalarla ayni anda veya yakin zamanda yedirmeyin demir zengini gidalari.

Toz ilk defa duydum canım benim kızımda da hep sınırda çıkıyor bende de var demir eksikliği köfte vs veriyorum et yemiyor kıyma köfte sadece damlayı bende verdim tadı berbat kokusu daha berbat içiremiyorum maalesef :KK43:
Bilmiyorum ki doktor direkt toz verdi bize. Sağlık ocağından damla aldım ama en fazla birkaç gün verebildim ben de. Püskürttü hep

kırmızı et yiyebilirse ciğer.pazı ıspanak, kuru üzüm, kuru kayısı, balık, tavuk, elma, portakal, yumurta, kuru baklagiller.

Kızlar merhaba bebeğim bir yaşında bugüne kadar yapılan tahlillerinde demiri hep düşük çıktı depoları boş dedi dr pekmez annem kendi yaptığı dut pekmezini veriyorum bi tatlı kaşığı sonra kan damlasini düzenli veriyorum 3 ay sonra tekrar bakalım değer yükselmezse talasemi için yönlendiririm dedi çok korktum bi kan hastalığımıs ilk defa duydum anne ve babadan geçermiş kalıtsal olarak ama eşimle bendede yok sukurler olsun kızlar başka ne yapabilirim ne yedirmeliyim lütfen konum bi süre taşınmasın çok üzgünüm
Merhaba dut pekmezi değil keci boynuzu pekmezi verin çok düşük kanı kac

Back
X