bebeğimin kalp atışları yavaşlamış:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif yildiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elif yildiz

Ziyaretçi
arkadaşlar 8+4 hamileyim.2 hafta önce gördük bebeğimin kalp atışlarını gayet sağlıklıydı.ama dünki kontrolde kalp atışlarının yavaşladığını öğrendik ve dünya başımıza yıkıldı.böyle bir durum yaşayıp normale dönene varmı aranızda.gelişiminde sorun yokmuş.olması gerektiği kadar dedi fakat kalp atışları 100 ün altındaymış.nette araştırmadığım yer kalmadı ama hiç bir bilgiye rastlamadım çok üzgünüm çok.. öyle zor elde ettiğim bir bebekki bu .. :((
bilgisi olan varsa lütfen yardım..

canım geçmiş olsun üzme kendini. böyle bi durum yaşamadım ama umarım en kısa zamanda herşey normale döner...
doktorun en dedi durumunla ilgili????? normale dönebilirmiymiş yada neden olurmuş kalp atışının yavaşlamawsı?

merhaba bahar
dr um bu durum benim için daha sıkı takip demek oluyor dedi.yani korkmadan beklemek zorundayız dedi.bu durmdan sonra sağlıklı doğuma giden hastaları varmış ama garanti veremiyor hiç bişey için..:(

merhaba bahar
dr um bu durum benim için daha sıkı takip demek oluyor dedi.yani korkmadan beklemek zorundayız dedi.bu durmdan sonra sağlıklı doğuma giden hastaları varmış ama garanti veremiyor hiç bişey için..:(

canım sen olabildiğince iyi düşün doktorlar zaten hiçbişeyin garantisini vermiyolar. ama iyi olan düzelen hastalarının oluşu bu senin ve bebeğin için moral olmalı. çok dua et ve hiç bi zaman umudunu kesme. doktorlar çok umutlu bile olsa, aksi bi durumda zor duruma düşmemek için çok umutlu konuşmuyolar... ama hiç bi zaman canını sıkma...

hic birseyin garantisi yok arkadasim,
bak dr da demis bu durumdan sonra saglikli doguma giden hastalar var diye.
hemen moralini bozma..
insallah normale döner kalp atislari, sag salim alirsin kollarina.

canım korkma ve üzülmeki bebeğin sana ve hayata sıkı sıkı bağlansın inşallah herşey yolunda gider

elıfcım gelısme olursa bıldır bızede. gercekten ınsan merak edıyor.. suan salya sumuk aglıyorum kendımı tutamıyorum.. aynı seyı kendı basına gelırmıs gıbı dusunuyor ınsan. zaten bu bebek benım aglamamdan cektıgı kadar cekmedı bırseyden... kızlar aranızda hamılelık dönemınde böyle duygusallıktan bıkanlarınız oldu mu? aglamaktan, herseye üzülmekten helak oldum daha 9 haftada... ne kadarlıkken eskı hamlıe olmadan öncekı halıme dönebılırım bı fıkrı olanınız var mı? yada böyle durmadan aglamak bebişime zararı olur mu?

CNM arkadaşımın aynı senın gibiydi durumu kalp atışı çok yavaştı hatta dr. atsammı atmasammı dıye düşünüyor demiş kalp atışları için ama şimdi maşallhı var moralini yüksek tut.. bol boldinlen ..

merhaba beyaz gelincik ay içime nasıl su serpiliyo böyle şeyler duyup okuyunca arkadaşın kaç haftlık hamileyi.şimdiki durmu ne keşke yazabilse buraya biriki cümle....
hem bir an önce yarın olsun istiyorum hemde hiç yarın olmasın istiyorum öyle morlsizimki..offf of..

arkadaşlar 8+4 hamileyim.2 hafta önce gördük bebeğimin kalp atışlarını gayet sağlıklıydı.ama dünki kontrolde kalp atışlarının yavaşladığını öğrendik ve dünya başımıza yıkıldı.böyle bir durum yaşayıp normale dönene varmı aranızda.gelişiminde sorun yokmuş.olması gerektiği kadar dedi fakat kalp atışları 100 ün altındaymış.nette araştırmadığım yer kalmadı ama hiç bir bilgiye rastlamadım çok üzgünüm çok.. öyle zor elde ettiğim bir bebekki bu .. :((
bilgisi olan varsa lütfen yardım..

Elif merhaba;
7 haftalık hamileyim. Bebeğimin kalp atışları 100 ün altında çıkıyor. Sen mesajı 6. ayda atmışsın. Sonra ne oldu çok merak ediyorum. Ben de aynı kaygılar içindeyim.

Ayşegül

Benim bebeğimin kalp atışı da yavaşlamış
Daha önce bu durumda olup da düzelen yok mu kızlar????
İyi şeyler duymaya ihtiyacım var:18:

Merhaba bende 21+3 hamileyim 1 hafta öncesinde hiç kalbi ile ilgili sorun yaşamadık bir şey demediler gayet sağlıklıydı şimdi normalinden aşağıda attığı için kalbi durabilirmiş 21 hafta olduğu için bi sorun olduğun da beni zehirleyebilirmiş çok çabuk haftaya baika bölümler bakıcak ama daha önceden böyle yaşayanlar olmuş son durum ne bilgi verseniz

İnşallah Sana sımsıkı tutunur ... inşallah seni bırakmaz

canım inşallah hakkında hayırlısı olur ama hemen moral bozma. benim ilk gebeliğimde doğuma kadar bu sorunu yaşadık ama ilk başlarda ortaya çıkmamıştı,ortalarda falan nst de sürekli kalp atışı yavaş çikolata ye gel bi daha bakalım karnını doyur bi daha gel diyorlardı, hatta bi kaç kere yatırıp serum falan taktılar. ben alışmıştım bu duruma bi sorun olmadığını hissediyordum. sağlıklı bir kızım var çok şükür sorunsuz tamamladık süreci inşallah senin de sonu güzel olur

Back