merhaba arkadaşlar bu benim ilk hamileliğim ama sunu anladımki doktora geç gitmek bazı şeyler için beklemek gerekiyor o kadar çok istiyordumki regl tarihime gunler kala idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı sonra hcg testi yok yukselcekmi hamilemiyim diilmiyim sonra kese görülmedi dış gebemiyim bebek gorulcekmi kalp atışını duyacakmıyım derken en son salı gunu(6hafta 2 gunken) doktora gittigimde bebegin kalp atışını sınırın altında oldugunu bu arada 84 atıyor dakikada 1 hafta beklemem gerektiginin yani 1 hafta sonra yasayıp yasamıcagının belli olacagını soyledi kafam allak bullak ve çok üzgünüm bu konuyla ilgili bilgisi deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar bu benim ilk hamileliğim ama sunu anladımki doktora geç gitmek bazı şeyler için beklemek gerekiyor o kadar çok istiyordumki regl tarihime gunler kala idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı sonra hcg testi yok yukselcekmi hamilemiyim diilmiyim sonra kese görülmedi dış gebemiyim bebek gorulcekmi kalp atışını duyacakmıyım derken en son salı gunu(6hafta 2 gunken) doktora gittigimde bebegin kalp atışını sınırın altında oldugunu bu arada 84 atıyor dakikada 1 hafta beklemem gerektiginin yani 1 hafta sonra yasayıp yasamıcagının belli olacagını soyledi kafam allak bullak ve çok üzgünüm bu konuyla ilgili bilgisi deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
merhabalar bebegimin.kalbi durdu kurtaj.oldum bes ay sonra tekrar hamile.kaldim kizim martta uc yasina.girecek ve dort aylik bir.kizim daha var iste boyle cok.uzun.zaman gecmis uzun.zamandan.sonra.bugun girdim burayaMerhaba çok uzun zaman olmuş mesajı yazalı ama, merak ediyorum durumunuz ne oldu tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
konularıma bakarsan görürsün aynı şeyi yaşadım bende. Bana da öyle dediler bencede en iyisi geç gitmek. Sözde geç gitmiştim zaten. Ilk gidişimdi. Doktor yavaş atıyor dedi. Haftaya bakalım dedi meğersem yeni başlamış kala atışları.
Eski konu ama belki yaşayan olur Allah korusun
Merhabalar hala buralarda mısınız bilmiyorum ama inşallah görürsünüz doktor banada haftana göre kalp atışı yavaş dedi duradabilir dedi haftaya tekrar çağırdı ama duramıyorum sizin sonradan düzeldi mikonularıma bakarsan görürsün aynı şeyi yaşadım bende. Bana da öyle dediler bencede en iyisi geç gitmek. Sözde geç gitmiştim zaten. Ilk gidişimdi. Doktor yavaş atıyor dedi. Haftaya bakalım dedi meğersem yeni başlamış kala atışları.
Eski konu ama belki yaşayan olur Allah korusun
Merhaba, evet düzeldi 4 yaşında şuan Maşallah. Darısı size. :)Merhabalar hala buralarda mısınız bilmiyorum ama inşallah görürsünüz doktor banada haftana göre kalp atışı yavaş dedi duradabilir dedi haftaya tekrar çağırdı ama duramıyorum sizin sonradan düzeldi mi
Maşallah Allah bağışlasın inşallah benimde düzelirMerhaba, evet düzeldi 4 yaşında şuan Maşallah. Darısı size. :)
Merhabalar ben de az önce doktordan cıktım 6 haftalık ve kalp atışları yavas dedi.O kadar tuhaf oldum ki ne yapacagımı bilmiyorumMaşallah Allah bağışlasın inşallah benimde düzelir
Bende çok korktum bir hafta sonra tekrar çağırmıştı o bir haftam zehir oldu resmen ama Allah'a şükür düzeldi normal dedi küçük olduğu için öyle oluyor sanırım doktorlar da biraz açık sözlü davranıyorlar o yüzden korkmayın inşallah sizinde normale döner çok minikler dahaMerhabalar ben de az önce doktordan cıktım 6 haftalık ve kalp atışları yavas dedi.O kadar tuhaf oldum ki ne yapacagımı bilmiyorum
Dün pat diye söyleyince öyle ne desem bilemedimBende çok korktum bir hafta sonra tekrar çağırmıştı o bir haftam zehir oldu resmen ama Allah'a şükür düzeldi normal dedi küçük olduğu için öyle oluyor sanırım doktorlar da biraz açık sözlü davranıyorlar o yüzden korkmayın inşallah sizinde normale döner çok minikler daha
Durumunuz ne oldu acaba inşallah düzelmiştir kalp atışları miniğinDün pat diye söyleyince öyle ne desem bilemedimdaha önce 2 kaybım olunca zaten yterince stresliyim hali ile iyice kaygılandım
Maalesef canım kalbi durduDurumunuz ne oldu acaba inşallah düzelmiştir kalp atışları miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?