arkadaşlar 6+1 haftalık hamileyim dün dr a gittim bebeğimin kalp atışları çok yavaş daha sayılmıyor bile coraspin kullanıyordum artı karından yapılan iğnelerden başladık salı günü tekrar gidicem böyle durum yaşayanlar var mı bana bilgi verirmisiniz
arkadaşlar 6+1 haftalık hamileyim dün dr a gittim bebeğimin kalp atışları çok yavaş daha sayılmıyor bile coraspin kullanıyordum artı karından yapılan iğnelerden başladık salı günü tekrar gidicem böyle durum yaşayanlar var mı bana bilgi verirmisiniz
canım ablamdan bılıorum dr 6haftalıkken kalp atıslarnı saymadı bile suan yavas atıo normal saymaya gerek yok dedı ılerkı haftalrda bakıcaz dedi bence hemen endıselenme baska dr a gıt bıde böle durumlarda durduk yere psikolji bozan dr ları hıc sevmıorum öyle her suphe anneye soylenmemeli diye dusunuorum suan ıcın yapacak bısı yoksa kafa karıstrmayada gerek yok bıraz buyusun bebişin kalbıde daha rahat duyulacak ve sayılacaktır annesi korkma sen hiç bebişinide korkutma keyfını cıkar hamılelegının:)
sağol canım inşallah düzelir .. başka bi dr a daha gittim oda aynı şeyleri söyledi,salı gününü bekliyorum bakalım.takdir Allahtan bizim yapacak bişeyimiz yok artık kendimi böyle rahatlatıyorum
sağol canım inşallah düzelir .. başka bi dr a daha gittim oda aynı şeyleri söyledi,salı gününü bekliyorum bakalım.takdir Allahtan bizim yapacak bişeyimiz yok artık kendimi böyle rahatlatıyorum
dün kontrole gittim hala devam ediyor bebeğimin kalp atışları ve biraz hızlanmış gibi ama yinede normalden biraz düşük geçen hafta 90 ın altında diyordu bu hafta 12 den düşük dedi .fakat bebek gelişmeye devam ediyormuş.doktorum iğnelere devam etmemi söyledi pazartesi tekrar gidicem hayırlısı olur inşallah