Merhaba arkadaşlar bayram tatili nedeniyle giremedim internete işyerinden yazıyorum çünkü.Evet bayram öncesi bir başka doktora gittim.Hem bebeği gördüm hemde kalp atışlarını dinledim..7+3 g
nlüktü gördüğümde.Doktor, 6. haftada görünmeyebileceğini söyledi.bazı ultrason cihazlarıda kalitesiz olduğunda varsa bile görünmeyebiliyormuşta..Şu an çok mutluyum.Herhangi bir problem yok çok şükür.Hepinizede ayrı ayrı teşekkürler desteğiniz için.12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi.Şu an sadece bulantılarım var.Onun haricinde bende bebişte iyi...
canım sata göre 8 de olabilirsin ama eğer geç döllenmeyse 6dasın demektir buda kalp atışını duymana daha en az 1 hafta var demektir sıkma canını 1_2 haftaya kadar duyarsın bebişinin kalp atışını
Dün bir topicte arkadaş şimdi keseden kalp atışlarından bahsediorsunuz bir kaç hafta sonrada 2 li testler sonra cinsiyet diye deva edecek konuşmalarınız demişti şimdi senin bu yazını okuyup topicin geçmişine bakınca çok hoşuma gitti Allah damatlıklarınıda göstersin ve paylaşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?