• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalp atışı ne zaman duyulur?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
11
48
Devlet Hastanesi ne gidiyorum 2 hfta once kese gözükmustu 15 gun sonra gelin kalp atisina bakalım dedi bende gittim kime randevu alabildiysem Dr um izne çıkmış çünkü. Kese gözüküyo ama kalp atışı yok dedi çok korktum birsey varmı dedim ufak tir ondan dedi ama 5 yada 6 hftalik sin dedi daha 2 hft once 5 hftalik demişlerdi dr cok suratsiz olduğundan soruları m havada kaldi ilgisizin teki. Şimdi ben napcam bi sorun mu var acaba :( eşimde kizdi adam gibi özele gitmiyor sun farkli drlar en azindan tek dr olursa takibin olurdu biz simdi neye inancaz dedi çıkışti bana. Cok korkuyorum bebekte gerileme olursa diye son adetim 24 mayis bu arada yardım kizlar napayım sizce bi sorun varmı dir

Devlet Hastanesi ne gidiyorum 2 hfta once kese gözükmustu 15 gun sonra gelin kalp atisina bakalım dedi bende gittim kime randevu alabildiysem Dr um izne çıkmış çünkü. Kese gözüküyo ama kalp atışı yok dedi çok korktum birsey varmı dedim ufak tir ondan dedi ama 5 yada 6 hftalik sin dedi daha 2 hft once 5 hftalik demişlerdi dr cok suratsiz olduğundan soruları m havada kaldi ilgisizin teki. Şimdi ben napcam bi sorun mu var acaba :( eşimde kizdi adam gibi özele gitmiyor sun farkli drlar en azindan tek dr olursa takibin olurdu biz simdi neye inancaz dedi çıkışti bana. Cok korkuyorum bebekte gerileme olursa diye son adetim 24 mayis bu arada yardım kizlar napayım sizce bi sorun varmı dir

canım eşin haklı bencede özel hastaneye git tek bi doktorun olsun takibini yapsın hem muayene ücretleride yüksek değil
bizim kalp atışlarımız 7.haftada duyulmuştu ve benim bebeğimde geç döllenme olan bi bebek
ben hamile kalmadan önce bir kez devlete gittim pişman oldum tam dayaklıktı çünkü doktor bence biraz araştır etrafına da sor eğer son adetin 24 mayıssa 7+6 haftalıksın şuan ama geç döllenmeyse daha küçüktür

Bizimde anlayamadimiz bu zaten 2 hft oncede 5 simdi 5 bi sorun olmasin gec döllenme oldugu nu nasıl anlariz ki dr biseyde demiyoo mal biriydi

Bizimde anlayamadimiz bu zaten 2 hft oncede 5 simdi 5 bi sorun olmasin gec döllenme oldugu nu nasıl anlariz ki dr biseyde demiyoo mal biriydi

canım sımdı bebekler 2 hafta gerıden gelebılr dollenmeye baglı ınsanlar sat a gore hamıle kalmıyo doktorlar sata gore hesaplıo doktor sorun yok dıyosa yoktur takma kafana canım bnde 6hft 5 gnlk hmılyım ama bnm de kucuk yanı dollnmyle alakalı cnm

Bende korktum sorun olmasında kalp atisi icin ne kadar süre geçmesi gerek pekiii

benmde sat 22 mayıs 2 gün var aramızda ama sennki geç döllenme olmuş herhalde . haftaya kadar duyulması lazım kalp atışının inşş. duyarsın :nazar:

Back