Bebeğimin Kalp Atışı Durdu ve Kürtajla Aldılar😔

Valla canım patolojiyi araştırmıyor hç bir hastane özelde anlamıyor sebep belirlenmiyor yani sakın ona bel bağlama sen kendini araştır genetik baktır Misal kan pıhtılaştırmasına baktır hsg çektir rahimle ilgilimi diye bunları pek devlet yapmaz direk ama sen yinede konuş

Teşekkür ederim aydınlattığın için canım Bunları bilmiyordum, doktoruma danışıcam tabii ki yetersiz bilgi verirse hatta yeterli bilgi bile vermiş olsa dediklerine de baktırıcam.

canım, öncelikle çok geçmiş olsun. allah tekrarını yaşatmasın.

Ben de 19/12 da malesef aynı şekilde kürtaj olmak zorunda kaldım. ben klap atışlarını hiç duyamadım yavrumun. Gelişimi durmuş dediler. Benim bir oğlum var beş buçuk yaşında.allah ona sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Şuan kanamam devam ediyor. SEnin ne zaman bitti kanaman? Bir de doktorun korunma için ne dedi, ne kadar süreli korun dedi canım?

Bu arada ben de 9 .ahfatnın içindeydim ben 1 hafta bekledim doktorum aciliyeti yok demişti. Zehirlenme olayı bebek kendiliğinden düşmez ise 10. haftadan sonra risklidir demişti doktor bana. alınan parça evet patolojiye gönderiliyor. Benim raporda öyle yazıyordu. Ben de de missed demişlerdi. hiç unutamaycağım bir tarih daha yazdım aklıma 19/12/2019

Mehrba oncelikle cok cok kcmis olsin dun 8haftalikken bebegimin kalbi durmus zaten subhelenmisdim cunki hamilelik belirtilerim.bi anda kaybolmusdu...Allah hickimseue bu aciyi yasatmasin biz o kadar cok sevindikki neye ugradigimizinsasirdik

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun,
Allah uzun ömür versin evladınıza çokta geçmiş olsun...
Benim kanamam 1 hafta sürdü canım ilk 2 gün yoğun 5-7 günde pıhtılı ve leke halinde. Doktor 2 ay korunmamı önerdi fakat araştırdığımda bir adet dönemini geçirdikten sonra sıkıntı olmuyormuş.

Bende 9. Haftanın içindeydim canım fakat kalbini duymayınca hemen kürtaj olmalısın zehirlenirsin dedi ve ertesi gün oldum. Allah birdaha yaşatmasın hiçbirimiz

Çok geçmiş olsun hiç üzülme Rabbimin vardır bir bildiği çok dua et... Ve bence gidip hemen bir genetik tahlili yaptır özellikle de kan pıhtılaşma testi yaptır
3 ay vücudun dinlensin inşallah ondan sonra sağsalim bebeğiniz olur benim de 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma varmış meğer Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…