Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 17.5 gunluk hamileyim bugün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kalbinde parlaklık var dedi zamanla kaybolabilir ama down sendromu riskide olabilir dedi bu durumu yaşayan varmı 20. Haftada bır peritanolojiye gideceğim ama kafam o kadar dolduki yardımına ihtiyacim var lutfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin kalbindeki parlaklık
- Konu Sahibi Ygttt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Farklı bi doktora da gidin isterseniz o da aynı şeyi mi söyleyecekArkadaşlar lütfen yardımcı olun 17.5 gunluk hamileyim bugün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kalbinde parlaklık var dedi zamanla kaybolabilir ama down sendromu riskide olabilir dedi bu durumu yaşayan varmı 20. Haftada bır peritanolojiye gideceğim ama kafam o kadar dolduki yardımına ihtiyacim var lutfen
Gittim oda aynı şeyleri söyledi ayrıntılı USG de ancak belli olur bı uzman tarafından bakılsın dedi oda aynı şekilde kaybolabilir ama down sendromlu da olabilir dedi
Farklı bi doktora da gidin isterseniz o da aynı şeyi mi söyleyecek
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
İnşallah güzel haber alırsın canım benim o zaman ultrasonu bekleyeceksin güzel düşün güzel olsun rabbim inşallah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip ederGittim oda aynı şeyleri söyledi ayrıntılı USG de ancak belli olur bı uzman tarafından bakılsın dedi oda aynı şekilde kaybolabilir ama down sendromlu da olabilir dedi
Teşekkürler amin inşallahİnşallah güzel haber alırsın canım benim o zaman ultrasonu bekleyeceksin güzel düşün güzel olsun rabbim inşallah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip eder
İnşallah benimde öyle olur cevabınız için çok teşekkürlerKız kardeşim hamileyken onada öyle söylenmişti ama doğuma kadar parlaklık kapandı çok sağlıklı bir kızı oldu stres yapmayın kapanıyor o parlaklık. Ama siz yinede ihmal etmeyin tabi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Benm de detaylı ultrason da gormstu Dr kalp kapağında parlaklık var dedi. Ama endıse etme Türk insanının %70inde olan birsey dedi hem ultrasonu yapan radyoloji uzmanı hem doktorum. Sonra sag salim kucagma aldm oğlumu bir sıkıntı olmadı derken 3 aylıkken cocuk doktoru kalbinde üfürümü oldgunu fark etti sonrasında cocuk kalp uzmanına götürdüm sağ ve sol odacık arasında bir delik var kan kaçırıyor dedi. Ama gene endıse etme her 10 cocuk tan 5 inde bu tip seyler olablr mudahaleye gerek yok 3 yasına kadar kendlgnden kapanır dedi ve oğlum 3.5 yasında gecen kontrolu vardı kapanmış o delik. Asla normal saglıklı bı cocuktan farkı olmadı o surece yeme içme gelişim oyun oynaması aklına ne geliyorsa hersey normaldi, bunun bir problem olmadgına 5 degısık doktor gezdikten sonra ikna oldum.
Umarm sizinde korktugunz gıbı brsey degıl dır. Strese sokmayın kendınızı sakin olmaya çalışın.
Umarm sizinde korktugunz gıbı brsey degıl dır. Strese sokmayın kendınızı sakin olmaya çalışın.
Benm de detaylı ultrason da gormstu Dr kalp kapağında parlaklık var dedi. Ama endıse etme Türk insanının %70inde olan birsey dedi hem ultrasonu yapan radyoloji uzmanı hem doktorum. Sonra sag salim kucagma aldm oğlumu bir sıkıntı olmadı derken 3 aylıkken cocuk doktoru kalbinde üfürümü oldgunu fark etti sonrasında cocuk kalp uzmanına götürdüm sağ ve sol odacık arasında bir delik var kan kaçırıyor dedi. Ama gene endıse etme her 10 cocuk tan 5 inde bu tip seyler olablr mudahaleye gerek yok 3 yasına kadar kendlgnden kapanır dedi ve oğlum 3.5 yasında gecen kontrolu vardı kapanmış o delik. Asla normal saglıklı bı cocuktan farkı olmadı o surece yeme içme gelişim oyun oynaması aklına ne geliyorsa hersey normaldi, bunun bir problem olmadgına 5 degısık doktor gezdikten sonra ikna oldum.
Olur canım inşallah kötü düşünme çevremde o kadar çok kişide duyuyorumki bunu şimdiye kadar olumsuz bir durum yaşayanı görmedim içini ferah tut hamileliğin bebeğinin tadını çıkar.Teşekkürler amin inşallah
İnşallah benimde öyle olur cevabınız için çok teşekkürler
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
İnşallah canım. Kalpte parlama kalp kasında kireçlenme vs. bu tip seyler Türk toplumunun %70 inde varmıs zaten. Endise etme dua et. Hersey Allahtan. Ne verirse amennaNe güzel söylediniz öyle içine su serptiniz benim bebeğimde sizinki gibi sağlıklı bı sekilde dogar
İnşallah benimde öyledir Allah'ım büyük hayırlısı neyse o olsunİnşallah canım. Kalpte parlama kalp kasında kireçlenme vs. bu tip seyler Türk toplumunun %70 inde varmıs zaten. Endise etme dua et. Hersey Allahtan. Ne verirse amenna
Çok sağolun down sendromu ne kadar küçük.bir risk olsada insan korkuyor amma rabbim büyük sizde dua edin benim için tanımadığınız insanlar için dualar kabul olurmuşOlur canım inşallah kötü düşünme çevremde o kadar çok kişide duyuyorumki bunu şimdiye kadar olumsuz bir durum yaşayanı görmedim içini ferah tut hamileliğin bebeğinin tadını çıkar.
Ederim tabiki allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çok sağolun down sendromu ne kadar küçük.bir risk olsada insan korkuyor amma rabbim büyük sizde dua edin benim için tanımadığınız insanlar için dualar kabul olurmuş
Aminnn
Ederim tabiki allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşall
Ayrıntılı ultrason da kalpte delik çıktı.Ama ben öncesinde nift testi yaptırmıştım o temiz çıktığı için bu önemli değil dedi.İlle down olacak diye bişey yok tek başına bişey ifade etmez dedi.sadece kontrol amaçlı 1 aysonraya yıne gel bakalım dedi perinatalog.Yani doğuma kadar yada 1 yaşına kadar kapanıyomuş delik.çok kafaya takacaksan nift testi yaptır kesin sonuç alırsın biraz pahalı ama değer..Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 17.5 gunluk hamileyim bugün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kalbinde parlaklık var dedi zamanla kaybolabilir ama down sendromu riskide olabilir dedi bu durumu yaşayan varmı 20. Haftada bır peritanolojiye gideceğim ama kafam o kadar dolduki yardımına ihtiyacim var lutfen
Teşekkürler perinatologa görünecegim önce oda böyle birşey derse testi yaptiririzAyrıntılı ultrason da kalpte delik çıktı.Ama ben öncesinde nift testi yaptırmıştım o temiz çıktığı için bu önemli değil dedi.İlle down olacak diye bişey yok tek başına bişey ifade etmez dedi.sadece kontrol amaçlı 1 aysonraya yıne gel bakalım dedi perinatalog.Yani doğuma kadar yada 1 yaşına kadar kapanıyomuş delik.çok kafaya takacaksan nift testi yaptır kesin sonuç alırsın biraz pahalı ama değer..
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Rica ederimTeşekkürler amin inşallah
İnşallah benimde öyle olur cevabınız için çok teşekkürler
- 23 Temmuz 2023
- 21
- 10
- 3
- 38
Bebeğiniz doğmuştur umarım bi sıkıntı yok. Bana da aynısını söyledi 20 haftalık hamileyimNe güzel söylediniz öyle içine su serptiniz benim bebeğimde sizinki gibi sağlıklı bı sekilde dogar
Bebeğim bir buçuk yaşında maşallah cadı gibi ben 9 ayımı zehir ettim kendime ama siz etmeyin son zamanlarda prosedür gibi birşey gebelerin yüzde 60 na söyleniyor bu malesef ama hepsi sağlıkla dünyaya geliyor kızım su an gayet iyi ve sağlıkli Rabbime şükür darısı size olsunBebeğiniz doğmuştur umarım bi sıkıntı yok. Bana da aynısını söyledi 20 haftalık hamileyim