• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalbindeki ASD delik kapanir mi

selen034

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
7
4
8
4 aylik bebegimin kalbinde 10 mm asd delik görüldü.Bebegimin hicbir sorunu yok kilo alimi cok iyi.Suan 8.5 kg.Doktorlar buyuk bir delik kapanmaz fakat kuculebilir dediler.4 yasindan sonra anjio ya da ameliyatla kapatilabilecegini soylediler fakat bir anne olarak cok üzülüyorum.ins kapanir diye dua ediyorum.benzer bir durumla karsilasan,bebeginde buyuk asd deligi olup kapanan ya da küçülen anne babalardan içimi rahatlatici biseyler duymak istiyorum acikcasi.Simdiden gelecek mesajlariniz için tesekkür ederim.

canım merhaba bız asd dıye bahsedılen delıklerı kapatmak ıcın tıkac uretımı yapıyoruz. satısımız yok fakat bezmıalem hastanesıne gıdersen doktorlar bır bakar
delıgın kapanacagını dusunmuyorum buarada
gecmıs olsun

çocuk kardiyoloğu ile düzenli görüşün bence, benim oğlumda da 18mm açıklık varmış, 4-5 yaşında ameliyat dedi, ama ameliyat kalp cerrahisinde basittir dedi, çevremizde bu ameliyatı olup çok sağlıklı kişiler var moral bulmaya çalışıyorum, allah beterinden saklasın bence siz de üzülmeyin, bolca dua edin anne baba duası makbuldür

4 aylik bebegimin kalbinde 10 mm asd delik görüldü.Bebegimin hicbir sorunu yok kilo alimi cok iyi.Suan 8.5 kg.Doktorlar buyuk bir delik kapanmaz fakat kuculebilir dediler.4 yasindan sonra anjio ya da ameliyatla kapatilabilecegini soylediler fakat bir anne olarak cok üzülüyorum.ins kapanir diye dua ediyorum.benzer bir durumla karsilasan,bebeginde buyuk asd deligi olup kapanan ya da küçülen anne babalardan içimi rahatlatici biseyler duymak istiyorum acikcasi.Simdiden gelecek mesajlariniz için tesekkür ederim.

Mrh canım benim kızım şuan 3 yaş 1 aylık bize 5 aylıkken gittiğimizde kalbinde masum bir ufurumu var dediler ve şuan kalp kulakçıkları arasındaki duvarda 8mmlik delik var ve ameliyat dediler şimdi ameliyat gününü bekliyoruz bende bu şemsiyenin daha önce takılan kişilerle konuşmak istiyorum ama henüz kimseyi bulamadim seni çok iyi anliyorum

merhaba benim oğlumdada asd vardı 2 yaşında farkedildi 3 tane en büyüğü 10 mm düzenli olarak kardiyoloji de takip edildi ayrıca kunduracı göğsü ve alerjik astımımız var 4,5 yaşındayken soldan sağa geçiş yaptığı söylendi ve kapanmaz ameliyat olacak dediler acele etmedik bir yıl kadar takibe devam ettik beta virüsü teşhisi ile kardiyolojiye yönlerdirdiklerinde asd lerin kendiliğinden kapanmış olduğunu gördük 2 farklı çocuk kardiyolojisine daha gittik çok şükür kapanmış olduğundan emin olduk şu an 6 yaşında beslenme çok önemli ben düzenli olarak pancar pekmezi verdim

Canım çok geçmiş olsun ben dün goturdum kizimi doktora ve kendiliğinden küçülmüş çok çok dua et ve gerçekten beslenmesine com dikkat et sürekli balık ve et tukettirmeyi unutma

merhaba benim oğlumdada asd vardı 2 yaşında farkedildi 3 tane en büyüğü 10 mm düzenli olarak kardiyoloji de takip edildi ayrıca kunduracı göğsü ve alerjik astımımız var 4,5 yaşındayken soldan sağa geçiş yaptığı söylendi ve kapanmaz ameliyat olacak dediler acele etmedik bir yıl kadar takibe devam ettik beta virüsü teşhisi ile kardiyolojiye yönlerdirdiklerinde asd lerin kendiliğinden kapanmış olduğunu gördük 2 farklı çocuk kardiyolojisine daha gittik çok şükür kapanmış olduğundan emin olduk şu an 6 yaşında beslenme çok önemli ben düzenli olarak pancar pekmezi verdim

Nur hanım merhaba;ben pınar..bu konu ile ilgili sizin yardımınıza ihtiyacım var.ASD ile ilgili günlerdir arayıp ta duymak istediğim tek şey bu çünkü.size özel mesaj atmak istedim ama ulaşamadım.lütfen bana dönüş yaparsanız beni çok mutlu edersiniz..
Sevgiler....

asd için anjiyo ile operasyon geçiren bebeği olan var mı acaba bize yardımcı olsanız. Benimde kızım henüz 1,5 yaşında 2 hafta sonra şemsiye yöntemiyle kalbindeki 15mm lik delik kapatılacak çok tedirginim. Daha önce benzer durumu yaşamış birileriyle görüşmeyi çok isterim

Merhaba benim kızım iki aylık 10 mm asd tespit edildi.ameliyatsız yöntem ile operasyon geçiren çocuğu olan var mı? Doktor bekleyelim,ilaç tedavisi vs arkasından 5-6 yaşlarında bu operasyonu yaparız dedi. Bu transkatater girişimi geçiren varsa iletişimde bulunmak çok isterim.

Back