merhaba arkadaşalar zeynep idil bebek dün araştırma hastanesine götürdüm bebeğimin tirioit tahlilleri normal ilaca devam ama kaka yapmama nedenimiz.üzücü
popomuzda çok derin 2 tane çatlak var.şok oldum oktor göserdi çok üzüldüm sanki kanamış bile fitlle yaptırıken çok bağırıodu demekki ondandı ben tahmin ediyordum alında ama sevgili biri özel biri devlet doktoruna sordum ikiside yok dedi oysa derin açıp bakmak gerekirmiş içeridyemiş.şimdi ben bu doktoralra ne dyyeim hakkmı hellal etmiyorum malatyadan olan varmı aranızda abdulkadir gül doktora dedimki hocam bebek kaka yapmıyor fissürü olabilirmi dedi bebek fissürden kaka yapammazlık etmez yapar dedi inşallah işe yarar arkadaşlar kesin doymuyordur kendimi ne kötü hissettim ve fissürden yoktrudur dedi sonra baktı dışardan bütün bebeklerde olur azcık var dedi.ALLAHA HAVALE EDİYORUM.ben ondan daha iyi doktor olmuşum teşhisimi koymuşum şunu bilir şunu söyler,im devlet hastanelerinden helede ünivretsie hastanelerinde şaşmamak lazım.
doktor dubhalac şurup verdi bebği ishal edelim rahat yapsın dedi anestol pomad ve bir krem verdi internetten araştırdığım kadarıyla bazılrına yaramışl bazılarına yaramaış aranızda kullanan varmı?demir lacı aldım doktor ferro sanol verdi ama bende ferrumda aldım birde vitamindvit3 yerine daha iyisi multıtabs citamin acd.bize dau ediin doktor fissürler 3 aydan önce geçmez dedi 9 gün oldu bebeğimin içinde kakası ne hale geldi acaba sizce ne yapalıyım doktor fitil sokma sakın dedi
duphalac fayda edermi acaba?şimdilik kaka yok