Ağrı ve sancı duymamak için aslında genelde kürtaj yapılıyor ve en önemli sebebi tamma siz ilaçla herşeyi söküp atmışsınız ama bazen atılmıyor içerde parça kalıyor ve kürtaja alınmak zorunda kalıyorsunuz . yani ikisinde yaşamış oluyorsunuz. Kişinin tercih edeceği durum tabi10 haftanin altinda olan bebeklerde dusuk yapiyosun aslinda kurtaj sart degil diye biliyorum。 ilk bebegimde sehir hastanesi kurtaj diye tutturdu korktum bilmedigim bisey ozele gittim vucut kendi atsin dedi ve agri krampla attim。 kurtajin adini okuyunca bile insan irkiliyo
sonra bakti zaten kalan olsaydi banada kurtaj derdi。 her ikiside zor allah yasatmasin kimseyeAğrı ve sancı duymamak için aslında genelde kürtaj yapılıyor ve en önemli sebebi tamma siz ilaçla herşeyi söküp atmışsınız ama bazen atılmıyor içerde parça kalıyor ve kürtaja alınmak zorunda kalıyorsunuz . yani ikisinde yaşamış oluyorsunuz. Kişinin tercih edeceği durum tabi
Şükürler olsun geçti canım geçti allahım kimseye yaşatmasınCanım benım sadece regl ağrısı gibi bir ağrım oldu ama kovrandırcak kadar değil . Şuan sana ağrı kesici Dalan verecekler onu aksatma olurmu .
çok geçmiş olsun . Geçti gitti . O artık hep kalbinde ♥ Bizi bekliyor olcaklar .
sen çok güçlü birisin
Aynen öyle dedi canımHaftaya gel demeside ultrasonda karından bakıcak temizlenmiş mi diye rahmin
Canım benim maşallahım vardı ne ağrı ne kanama ne sızı ne leke onu ordan almak dışında çarem yoktu. Zaten ilaçla düşse bile parça kalma ihtimali olur diye yine bakarlardı. Kürtaj da vakumlama diye bir yöntemle oldu benim operasyon eşim 15 dk sonra ameliyathane kapısından çıktığımı söyledi şükür10 haftanin altinda olan bebeklerde dusuk yapiyosun aslinda kurtaj sart degil diye biliyorum。 ilk bebegimde sehir hastanesi kurtaj diye tutturdu korktum bilmedigim bisey ozele gittim vucut kendi atsin dedi ve agri krampla attim。 kurtajin adini okuyunca bile insan irkiliyo
AminŞükürler olsun geçti canım geçti allahım kimseye yaşatmasınDediğin gibi vurdukları ağrı kesici baya rahatlattı şükür ara ara regl ağrısı gibi gelip gidiyor. Melek oldular bebeklerimiz değil mi aslında biz ne şanslıyız cennete gönderdik onları Allah dayanma gücü de veriyormuş ben bunu anladım. Şükür iyiyim evimdeyim. Varlığın desteğin için çok teşekkür ederim canım benim allah gönlüne göre versin ♥
Zaten hep güldüm eğlendim bugün musluğu iyi açtım baya da rahatladımAmin
Çok şükğr ağrın hafiflemiş çok sevindim . Evet melek oldularGün geçtikçe daha iyi olacaksın emin ol . Ağlaman ne zmaan gelirse ağla sakın tutma içinde ..
inan ben hala ağlıyorum aklıma gelince. Eşim kızıyo bak kızımız geldi yapma böyle diye evet o gitmese kızımjz gelmixekti biliyorum ama kalbim sızlıyor aklıma geldikçeAllahımmm kiöseye yaşatmasın ..
sana da güç versin ♥
Amin canım sana iyi geldiysem çok sevindimZaten hep güldüm eğlendim bugün musluğu iyi açtım baya da rahatladımSen ne kadar güzel düşünen mantıklı bir insansın. Üzüntüyü bile dile getirirken karşıdaki etkilenmesin diye cümlelerini yerli yerinde seçiyorsun. Senin gibi insanlar zaten anne olsun evlat yetiştirsin. Allah razı olsun binlerce defa ben iyiyim dilerim herkese bu gücü versin rabbim.
cok gecmis olsunCanım benim maşallahım vardı ne ağrı ne kanama ne sızı ne leke onu ordan almak dışında çarem yoktu. Zaten ilaçla düşse bile parça kalma ihtimali olur diye yine bakarlardı. Kürtaj da vakumlama diye bir yöntemle oldu benim operasyon eşim 15 dk sonra ameliyathane kapısından çıktığımı söyledi şükürİnşallah operasyon da böyle rahat ve güzel geçmiştir. Doktorum tecrübeli bir adamdı önce Allah’a sonra ona inandım. Atlattık şükür.
Çok teşekkür ederimHay Allah denk geldiğim konuya bak. Çok üzüldüm JES . Çok geçmiş olsun .
Allah bir daha yaşatmasın inşallah .
Nasıl oldun bitti mi kontrollerin ?
Merhaba bende kasımın 2 sinde 11 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu ilacla düşük yaptım.bu ikinci gebeligimdi yaşayan bir evladım var.bana doktorum genetik teste gitsen pıhtılaşma testinde pozitif sonuç çıksa bile sen hamile kalmadan önce coraspin bebe Aspirin gebeliğin boyunca iciceksin genelde kalbi durup düşük olanlarda bu sekilde tedavi izliyoruz dedi.test olmadan ve pıhtılaşma varmı yokmu bilmeden nasıl böyle konuşur o biraz kafamı karıştırdı.pataloji raporum henüz çıkmadı pandemiden dolayıÇok teşekkür ederimAllah kimseye yaşatmasın. Kürtaj sonrası 1 defa daha kontrole gittim. Şuan bekliyorum inşallah sağlıkla geçmiştir. Genetik testler yaptıracağım bebeğim muhtemelen pıhtılaşma sorunu yüzünden gitti ailede genetik bizim.
Evet önlem amacli veriyorlar düşük oluncaMerhaba bende kasımın 2 sinde 11 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu ilacla düşük yaptım.bu ikinci gebeligimdi yaşayan bir evladım var.bana doktorum genetik teste gitsen pıhtılaşma testinde pozitif sonuç çıksa bile sen hamile kalmadan önce coraspin bebe Aspirin gebeliğin boyunca iciceksin genelde kalbi durup düşük olanlarda bu sekilde tedavi izliyoruz dedi.test olmadan ve pıhtılaşma varmı yokmu bilmeden nasıl böyle konuşur o biraz kafamı karıştırdı.pataloji raporum henüz çıkmadı pandemiden dolayı
Yaşayan çocuğunuz varmı? Düşük sebebi neymişÇok üzüldüm bende 16 haftalık bebeğim kaybettim. Ister 8 hafta olsun ister 30 hafta olsun hepsi ayrı acı. Hepsi yürek yakıyor. Allah yardımcın olsun
Yok ilk bebeğimdi. Kalbinde anatomik bozukluk vardı. Kal atışı gün gün düştü. Normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. Genetik testler temiz çıktı. Gelişimsel deniyor.Yaşayan çocuğunuz varmı? Düşük sebebi neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?