İşte ben bunu anlamıyorum sordum ilaçla düşmez mi yok diyor bekleyeyim mi gerek yok diyor saçma sapan bir durum yani. Doktor yaşı geçkin diye ona mı güveneyim yoksa başka doktora mı gideyim bilemedim. 7 haftada gerçekten başka yolu olamaz mıÇok geçmiş olsun. Çok küçük aslında.
Kürtaj şart mı bilemedim.
Adet ile kanama olarak değeri sıfırlamıştı bir arkadaşımın kürtaja gerek kalmamıştı ama onun daha küçüktü belki de..
Ped ve iç çamaşırı yedeği alsanız yeterli olur sanırım.
Bende bugün kürtaj oldum aç git yanında ped al çamaşır al başka bişeye gerek yok zaten Rabbim Hayırlısını versin herşeyinÇok teşekkür ederim. Şuan gerçekten aklıma birşey gelmiyor cidden kafam durdu yazdığın şeylere dikkat edeceğim
Bana niye hap filan yok vs diyor anlamadım gerçekten. Çok teşekkür ederim allah hayırlısını versin hakkımızdaGeçmiş olsun zor bir süreç Allah kolaylık versin inşallah. Benim de ilk bebeğimin kalbi aniden durdu 13 haftalıktı. Hastaneye pijama, iç çamaşırı ped götürmekte fayda var. Bana dört farklı doktor bakmıştı bebek haftasına göre çok büyük demişti. İlk başta alttan hap verdiler iki defa doğal kendi düşsün diye olmadı. Genel anestezi yaptılar kürtaj oldum. Ben de sizin gibi bir daha bebeğim olmazsa diye korktum ama çok şükür Rabbim iki evlat verdi. Kalbini ferah tut Rabbim yardımcın olsun.
Düşebilir de benim 2 gebeliğim kendi düştü erken haftada ama 3 aylık olan düşmedi kürtaj oldum bebegin yine kendim düşürdüm hastanede ilaçla sancıyla mecbur.. bebeğin eşi için kürtaj oldumİşte ben bunu anlamıyorum sordum ilaçla düşmez mi yok diyor bekleyeyim mi gerek yok diyor saçma sapan bir durum yani. Doktor yaşı geçkin diye ona mı güveneyim yoksa başka doktora mı gideyim bilemedim. 7 haftada gerçekten başka yolu olamaz mı
Evet az da olsa alındı ama Başkan yolu yok mu bunun hiç bilemedim. Çok korkuyorum kürtajdan. Gerçekten bebeğin gidişi şiddetli sarsmadı ama o işlem ve allah korusun bir zarar vermeleri daha çok korkutuyor benikalp atımı alınmış bir gebelik kendi düşecek kadar küçük değil malesef doktorlar bunu beklemezler kürtaj gerekli
Evet az da olsa alındı ama Başkan yolu yok mu bunun hiç bilemedim. Çok korkuyorum kürtajdan. Gerçekten bebeğin gidişi şiddetli sarsmadı ama o işlem ve allah korusun bir zarar vermeleri daha çok korkutuyor beni
Allah razı olsun. Cümlemize yaşatmasın inşallah. Ama korkuyorum bilmiyorum kafam duruyor. Hiç ağrım sızım da yok kendi düşse ben beklerdim aslında. Ama ilaç yok şu bu yok diyor doktor.Bende ilk gebelikte kurtaj oldum oyle bi sakincasi yok canim kurtajsiz kendi kendine dusmesini beklemek ruhen ve bedenen daha zor
Rahat kiyafetlerle git yanina ped bulundur belki kanaman olur onun haricinde ben bisey goturmemistim ihyiyac duymadim 3 saat hastanede dinlendikten sonra eve gelmistik.
Gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin
Valla sanırım ben başka doktora daha gidip danışıp bekleyeceğim. Güvenemedim. Doktorun ilgisizliği ben sormadan konuşmaması da cabası. Bir işlemi yapacaksa da terapi yapan demiyorum da halden anlayan biri yapsın.Benim de o haftalarda hemen hemen kese boş çıktı doktor kürtaj dedi ama kaynım doktor bekleyelim kendisi düşsün kürtaj istemiyorum eğer rahmin sağlıklıysa kendi kendine atacaktır vücut demişti. Gerçekten de o şekilde düşük yaptım. 3-4 gün kanamam sürdü. Düşük yaparken hastaneye gittim ilaç verdiler antibyotik 1 ay sonra da adet gördüm. Eğer bekleyebilirsen bekle derim kürtajın da riskleri var tabiki canım.
İşte ben bunu anlamıyorum sordum ilaçla düşmez mi yok diyor bekleyeyim mi gerek yok diyor saçma sapan bir durum yani. Doktor yaşı geçkin diye ona mı güveneyim yoksa başka doktora mı gideyim bilemedim. 7 haftada gerçekten başka yolu olamaz mı
Onunda 6nci haftada en son doktora gitmişti sanırım bekledi biraz sora 8nci haftada lekelenmesi başladı doktoru bekletti içerde birşey kalırsa kürtaj olucakti ama temizlendi kendiliğinden doktoru gerek görmedi kürtajaAllahım inşallah darısı benim başıma olsun. İnşallah.
Benim de aksi gibi ne lekelenme var ne ağrı sanki içimde birşey yok. Ne yapayım bilmiyorum. Kafam çok karışık bekleyeyim mi gideyim mi hiç bir fikrim yok. Doktorum özele devletten gelme. 50 yaşlarında hani tecrübe de var ama bilmiyorumOnunda 6nci haftada en son doktora gitmişti sanırım bekledi biraz sora 8nci haftada lekelenmesi başladı doktoru bekletti içerde birşey kalırsa kürtaj olucakti ama temizlendi kendiliğinden doktoru gerek görmedi kürtaja
Vakumlu özel harici yapmıyorGecmis olsunJES cok uzuldum ilk gebelikte kurtaj sakincali denen kurtaj eski usul kazima seklinde olan kurtaj. Artik oyle yapilmiyor o yuzden bir sakincasi yok diye biliyorum ben. Kendi kendine dusugun daha fazla riski var
Sağol canım sağol üzülme ne yapalım hayırlısıGecmis olsunJES cok uzuldum ilk gebelikte kurtaj sakincali denen kurtaj eski usul kazima seklinde olan kurtaj. Artik oyle yapilmiyor o yuzden bir sakincasi yok diye biliyorum ben. Kendi kendine dusugun daha fazla riski var
Vakumlu yapıyorsa ol.. benceBenim de aksi gibi ne lekelenme var ne ağrı sanki içimde birşey yok. Ne yapayım bilmiyorum. Kafam çok karışık bekleyeyim mi gideyim mi hiç bir fikrim yok. Doktorum özele devletten gelme. 50 yaşlarında hani tecrübe de var ama bilmiyorum
Yavrum ben de özele gideceğim ama bu ayrıntıları sormadım hiç. Ben bir Pazartesi gidip konuşayım en iyisi.Vakumlu özel harici yapmıyor
Benim araştırma Hastanesi'nde o şekilde yaptılar.. inşallah düzgün yapmistirlar..kürtajdan kaçtım hep yine buldu en sonunda beni.
Bı konuş görüş bir an önce toparla kendini olacak oluyor yapcak birşey yok kaciyoz kaciyoz doluya yakalaniyoruz yineYavrum ben de özele gideceğim ama bu ayrıntıları sormadım hiç. Ben bir Pazartesi gidip konuşayım en iyisi.
Gideceğim gideceğim Pazartesi’ye farklı bir özel hastaneye gideceğim. H M nin dediği gibi vakumlu olursa onu yaptıracağım.Yani bir arkadaş kalp atımı duyulduktan sonra kürtaj şart demiş. Bilemedim.
Yine başka dra danisilabilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?