Senin yapacak bişeyn yok canım yanında ped götür gerçi ordada veriyorlardır bi ihtimal götür sen yemek yeme aç git yengeminde böyle bi durum başına gelmişti çok üzücü ilk gebelikte aman aman bi zararı yok yani öyle tahmin ediyorum yengem 5 ay sonra tekrar hamile kalmıtıBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
bu süreç nasıl işler ben neler yapmalıyım acaba ?
ilk gebelikte kürtaj zararlı diyorlar doğru mu ?
kürtaja giderken ne yapmam ne götürmem gerek acaba ?
Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef
Geçmiş olsun cnm kürtaj için anestezi ile yapacaksa aç gitmen gerekir yanına ped al başka bir şeye gerek yokBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef
Gecmis olsun kurtaj 5 10 dk bisey anestezi ile yapiliyorBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
kalp atımı alınmış bir gebelik kendi düşecek kadar küçük değil malesef doktorlar bunu beklemezler kürtaj gerekliÇok geçmiş olsun. Çok küçük aslında.
Kürtaj şart mı bilemedim.
Adet ile kanama olarak değeri sıfırlamıştı bir arkadaşımın kürtaja gerek kalmamıştı ama onun daha küçüktü belki de..
Ped ve iç çamaşırı yedeği alsanız yeterli olur sanırım.
Bende ilk gebelikte kurtaj oldum oyle bi sakincasi yok canim kurtajsiz kendi kendine dusmesini beklemek ruhen ve bedenen daha zorBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
Ah bebeğim. Allah ferahlık versin.
Yaa muzkad üzüldüm.gecmis olsun.
Kuzum benim cok uzuldum
Sağolun Canlar herşey allahtan vardır bunda da bir hayır ben yapalım rabbim sağlık sıhhat versinBu arada çok geçmiş olsun yazmayı unutmuşum ALLAH inşallah sabır verir ve yeniden sağlıklı bir bebeğin olur
Sağolun Canlar herşey allahtan vardır bunda da bir hayır ben yapalım rabbim sağlık sıhhat versin♥
Çok teşekkür ederim. Şuan gerçekten aklıma birşey gelmiyor cidden kafam durdu yazdığın şeylere dikkat edeceğimGecmis olsun kurtaj 5 10 dk bisey anestezi ile yapiliyor
Ilk gebilikte zarali diye bisey dumadim benimde ilk gebelikte 4 aylik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum tam hatirlamiyorum 3 ay yada 6 ay sonra hamile kaldim
Benim ilkte bebek buyuk oldugu icin kanamam oldu gecen ayda bos gebelik gecirdim onda hic kanamam yinede sen ped al yanina
Gece 12 den sonra hic birsey yemeyeceksin icmeyeceksin kurtaj saatine kadar birde ben ne olur olmaz diye ic camasiri yedek kiyafet ped almistim
Sormak istedigin birsey olursa sorabilirsi
Aynen öyle kuzum sen dikkat et kendine Allah tez vakitte sağlıkla bir evlat sahibi olmayı nasip etsinSağolun Canlar herşey allahtan vardır bunda da bir hayır ben yapalım rabbim sağlık sıhhat versin♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?