Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bebegimin kalbi durduğu için hastaneye yatırdılar kanamam yok diye ilaçla düşmesini bekliyorlar parçadüşünce kürtaja alacaklarmis kürtaja alınacaksam neden düşmesini bekliyorlar yaşayan var mı
Çok geçmiş olsun canım ben de daha yeni bebegimi kaybettim benim ki kürtaj değil sezaryen ile aldılar ama normal de direk kürtaja alıyorlar diye biliyorum neden size acı cekturiyorlar ki
Doktorlar bunu teklif ediyo benim doktorum da oyle yapayım demişti ama bem kabul etmedim. En iyisi anestezi almak. Eger özelse gittiğin yer kabul eder muhtemelen
Merhabalar bebegimin kalbi durduğu için hastaneye yatırdılar kanamam yok diye ilaçla düşmesini bekliyorlar parçadüşünce kürtaja alacaklarmis kürtaja alınacaksam neden düşmesini bekliyorlar yaşayan var mı
neden acı çektiriyorlar ki zaten kendi manevi acımız yetiyor benimde kendilğinden düştü nisan ayında sonra kurtajla kalanları temizlediler cok geçmiş olsun allahım isteyen herkese versin
Kaç haftaliktin..
Benim kafatası kemikleri.olustugu için kendin dusurmen daha sağlıklı olur kürtaj için dendi.
Allah yardımcın olsun... Rabbim gönlüne ferahlık versin..
Kaç haftaliktin..
Benim kafatası kemikleri.olustugu için kendin dusurmen daha sağlıklı olur kürtaj için dendi.
Allah yardımcın olsun... Rabbim gönlüne ferahlık versin..
6 hafta birkaç gunlugum kanamam yoktu kontrolde öğrendik 4 gundue kalbi durmuş olabilir şuan bana daha riskli geliyor ama devletteyim bekletip duruyorlar sürekli alttan ilaç veriyorlar