• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kalbi durdu.kürtaj olanlar.genetik atastirma

Fatma124578

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
112
49
18
Arkadaşlar 6 yıllık evliyim.eşimde sperm sayisıdüşük du bu yüzden hamile kalamıyordum bende uc ay once tüp bebek merkezine başvurmuştum. Ve dosya açıp takibe başlamışlardı. Tedavi için geçen ay aradılar.tedavi ı başlayacaktı. Ben o ay hamileymisim megerse adetim in 20 gün geciktigini farkettim ve hiç umut yoktu benim için ama gidip bir test aldım. Çok düşük ihtimal dır diye dusunerekten. Ve test pozitif cikti.mutluluğumuz paha biçilemez ölçüde oldu.herşeye dikkat etmeye başladık. Doktora göründüm. Bebegibi gördüm
Herşey iyi gidiyordu.10 cu hafta tekrar gittik bebeğin kontrolü için fakat bebeğimin o küçücük kalbi durmus.inanamadım
Doktor gelişmiş tombul bir bebek olacaktı çok iyi beslenmiş dedi fakat kalbi durmus bu yüzden kürtaj dedi.tabi çok zor sahip olduğum bir bebekte bu benim için sayısal loto nasıl milyonda bir insana vuruyorsa öle bsy bu.doktora inanmak istemedim.başka doktora da gittim.bebegim.olmuş malesef emin oldum.hiçbir belirti yaşamadım. Doktor zaten yeni olmuş bir iki gün olmuş dedi.ertesi gün kürtaj icin hazırlandım. Bebek karnımda kaskati kesildi.karnım indi .göğüs ağrılarım gitti.ve öğlen bebeği aldilar.genetik testler yspilacak bir ay içinde olum sebebi bulunacak ve bize iletecekler.allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Hele ki çocuğu olmayan arkadaşlar herzaman hayırlısıni dileyin.inanın bebeğin ı kaybetmek daha kötü bsy.

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Ben de cocgum olsun istoyorum olmayinca uzuluyorum ama herseyin hayirlisini nasip etsin mevlam. Inşallah sağlıklı sıhhatli hayirli bebekler versin isteyen herkese.

Cnm senin adina cook uzuldum inan bende 5 sene boyunca tedaviler ev ebeleri birakmadim rahim ameliyatlari falan gecirdim sonuc hep husran sonra kendiliginden cika geldi oglum nasil sevinmistik anlatamam ama hersey nasip ya 12 hafta gule oyniya gitigim doktordan husranla dondum bebegimin kalbi durmustu inanmadim 3 doktora daha gitim hepsi kurtaj olmam gerektigini soylediler caresiz aldirdidim melegimi tam 6 ay sonra Rabim tekrar lutufetti hamileydim ama bu sefer tek bi farkla ikizlere hamileydim Rabim simdi nasip ederse gun sayiyoruz kizlarimizi kucagimiza almaya Allahim isteyen herkese nasip etsinn.umudunu yitirme...

Geçmiş olsun canım. O kadar çok kadının başına geliyor ki,yalnız değilsin. Benim de geldi, zamanla atlatacaksın inş. Rabbim hayırlısını nasip etsin sana.

Canim benim cok üzüldüm ya allahım en yakın zamanda bebis nasip etsin sana

Bu aralar zaten duygusalim tuylerim diken diken oldu.
Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Allah sabir versin.
Tup bebege gerek kalmadan da hamile kalabildiginizi gormussunuz. Allah en kisa zamanda saglikli olarak tekrar nasip etsin insallah.

Cnm senin adina cook uzuldum inan bende 5 sene boyunca tedaviler ev ebeleri birakmadim rahim ameliyatlari falan gecirdim sonuc hep husran sonra kendiliginden cika geldi oglum nasil sevinmistik anlatamam ama hersey nasip ya 12 hafta gule oyniya gitigim doktordan husranla dondum bebegimin kalbi durmustu inanmadim 3 doktora daha gitim hepsi kurtaj olmam gerektigini soylediler caresiz aldirdidim melegimi tam 6 ay sonra Rabim tekrar lutufetti hamileydim ama bu sefer tek bi farkla ikizlere hamileydim Rabim simdi nasip ederse gun sayiyoruz kizlarimizi kucagimiza almaya Allahim isteyen herkese nasip etsinn.umudunu yitirme...
Senin adına çok sevindim çok mutlu oldum.oldum.yasamayan anlayamaz asla.allhim çocuklarını sana bagisalsın. Insallh bize de nasip olur.bu günleri atl atmamiza vesile olr nerde varsa

Senin adına çok sevindim çok mutlu oldum.oldum.yasamayan anlayamaz asla.allhim çocuklarını sana bagisalsın. Insallh bize de nasip olur.bu günleri atl atmamiza vesile olr nerde varsa
Amin cnm saol guzel duan icin insaAllah en kisa zamanda sizlerinde guzel haberinizi aliriz.

Canım bir an ben mi yazdım acaba dedim. Tek bir farkla benim ki direk tüp bebek ile hamile kalmıştım ama maalesef 10uncu haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder tekrar geçmiş olsun.ayrıca bende kan pıhtılasma testi yaptırdım sonucunu bekliyorum

Canım bir an ben mi yazdım acaba dedim. Tek bir farkla benim ki direk tüp bebek ile hamile kalmıştım ama maalesef 10uncu haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder tekrar geçmiş olsun.ayrıca bende kan pıhtılasma testi yaptırdım sonucunu bekliyorum
Bende aynı testi yaptırmayı düşünüyorum. Çoğu anne de aynı problemden kaynaklı bebek kayıpları oluyor.ınsallh allah sana da nasip eder.kucağımıza alırız bebeklerimizi saglikla

Canım başın sağolsun Rabbim sabır versin çok üzüldüm.
İnşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

İlk düşükten sonra bu testler yaptırılabiliyor mu?
Bana doktor genetik test yanlış kromozom birleşmesi sonucu oluşan bir gebelimi diye bakılacak dendi.birde birçok test daha yapilacakmis.bebeğin kalbi neden durduğuna dair.ama eğer düşük ise bunara bakilamiyormus zqten. Benim kanama olmadı .bebeği tümüyle kürtaj la aldilar.bir ay içinde sonuç bellli olacakmis

Oncelikle çok geçmiş olsun. Allah isteyen herkesin kucagini bebisler le doldursun. Ben de 3 kayıp yaşadım. Çok zordu ve gecmeyecek zannettim. Ama şimdi iki tane kizim var . Biri 3 yasinda biri 6 aylik. Bana ilk iki kaybımdan sonra genetik ve pihtilasma testleri yapıldı. Hiç birşey çıkmadı. Doktorum 3 kayıptan önce test yapılmasını doğru bulmuyoruz ama yine de yaptıralım demişti. Yani doktor yonlendirirse yapılabilir. Bir de benim kaybettiğim bebeklerimin patoloji sonuçlarında hicbirsey cikmamisssti. O yüzden beni yönlendirmisti doktorum. Asla umut etmeyi ve dua etmeyi bırakmamak lazim.

Canım benim çok üzücü yaşadığın:KK43:

Bak sana umut olsun ben de ilk Bebişimi kalp atmaması nedeniyle kaybettim sonra kürtaj sonra gen testi sonra kan pıhtılaşması sonra her gün hamileyken iğne derken 14 aylık bir kızım var ve ikinci yolda inşallah iğnelere devam :)

Sizin eşinizde sıkıntı varmış ama normal yoldan bir kere hamile kalmışsınız bence muhakkak hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşacaksın:KK200:

Artık doktorlar kan pıhtılaşması çıkmasa bile iğne veriyor tedbir amaçlı sizin de aklınızda olsun

Son düzenleme:
Oncelikle çok geçmiş olsun. Allah isteyen herkesin kucagini bebisler le doldursun. Ben de 3 kayıp yaşadım. Çok zordu ve gecmeyecek zannettim. Ama şimdi iki tane kizim var . Biri 3 yasinda biri 6 aylik. Bana ilk iki kaybımdan sonra genetik ve pihtilasma testleri yapıldı. Hiç birşey çıkmadı. Doktorum 3 kayıptan önce test yapılmasını doğru bulmuyoruz ama yine de yaptıralım demişti. Yani doktor yonlendirirse yapılabilir. Bir de benim kaybettiğim bebeklerimin patoloji sonuçlarında hicbirsey cikmamisssti. O yüzden beni yönlendirmisti doktorum. Asla umut etmeyi ve dua etmeyi bırakmamak lazim.
Çok sevindim adınıza allhim çocuklarınızı size bağışlasın. Teşekkür ederim.neden sebep bulamadilar acaba.birde kan pıhtılasma testini neden üç düşük den sonra yapıyorlar. O da ilginç bir durum.cunki ona göre alınabilir bir onlem varsa alabilelim.her hamilelikte özellikle duygusal bağlamda çok yipraniyoruz.bakslim bizim sonuçlar cikinca doktorumuz ne onerecek

Canım benim çok üzücü yaşadığın:KK43:

Bak sana umut olsun ben de ilk Bebişimi kalp atmaması nedeniyle kaybettim sonra kürtaj sonra gen testi sonra kan pıhtılaşması sonra her gün hamileyken iğne derken 14 aylık bir kızım var ve ikinci yolda inşallah iğnelere devam :)
Insallh amin
Sizin eşinizde sıkıntı varmış ama normal yoldan bir kere hamile kalmışsınız bence muhakkak hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşacaksın:KK200:

Back
X