• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalbi durdu cok üzülüyorum.

dorra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
51
0
86
İstanbul
2 haftadır kalbi atmıyor.her muayenede husranla donuyorum.cok uzuluyorum allahım cok.belkı atar dıe beklıyorum

Dorra canım benim kıyamam sana.İnşallah korktuğun gibi değildir.
Sonucu muhakkak bana bildir canım çok merak ettim.Bazen kalb atışları duyulmaz yada zor duyulur.Sakın üzülme.

bencede üzme kendini kötü bişey olmicak diye düşün eminimde olmicak

kötü düşüncelerden kendini uzak tut canım bebişin bu durumdan çok etkilenir umuyorumki CAN IN sana sıkı sıkı tutunmuştur ve bidahaki ultrasyon da kalp atışlarını duyacaksın pozitif düşünmeye çalış

cok tesekkurler arkadaslar 6.haftada ultrasonda gordum ve bugun tam bugun 8.hafta .dun gece gıttım yıne goremedım.neden allahım dıyorum zaten mıkro ıle olmustu.3kılo verdım ve cevremdekıler de negatıf etkılenıyor ama elımde degıl.bır hafta daha beklıycem .yalvarırım olsun cok mutsuzum.

canım benim üzülme.inşallah bidahaki kontrolünde duyarsın kalp atışlarını.herşey allahtan nasip...allah nasıl uygun görürse öyle olacak.belirti olarak bişi varmı hamile olduğuna dair...ağrın sancın oluyormu

2haftadır belırtılerım de yok denecek kadar azaldı.gogus sıslıgı hala var ama bulanmıyor mıdem.genelde sansımız olmaz ama ınsallah bır sans verırı bıze tekrar yuce rabbım ,hepınızı cok opuyorum sevgıyle kalın

aklina kotu seyler getirme insallah bi dahaki sefere gorursun bebeginin kalp atislarini seni umutsuzluga dusurecek sozler soyleyen kisileride kafana takma iyi dusun iyi olsun

Canım umutsuz olmamak lazım.10. haftaya kadar beklenir kalp atışı canını sıkma lütfen.Daha yeni mi girdinb sekize?

Geçmiş olsun canım,inşallah duyarsınız.Bende 9 haftada başlayabiliyor kalp atışları diye duymuştum.

Üzme kendini yeterince yıpranmışsın zaten,hayırlısı olsun inşallaah.Senin ve bebeğin için..

2haftadır belırtılerım de yok denecek kadar azaldı.gogus sıslıgı hala var ama bulanmıyor mıdem.genelde sansımız olmaz ama ınsallah bır sans verırı bıze tekrar yuce rabbım ,hepınızı cok opuyorum sevgıyle kalın

benimde 7.5haftalıklar.bende pazartesi gideceğim kalp atışları için.benimde göğüslerimde var acı.arada birde kasıklarım ağrıyo.midem falanda bulanmıyo.bende çok korkuyorum.ama herkesin farklı oluyor hamileliği.inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur.hamile kalmadan önce stres vardı.şimdi o oldu yine stres hep bişileri takıyoruz işte....

canım inşAllah bir dahaki kontrolünde duyacaksın kalbinin atışını..

Allah büyük ümidini kaybetme canım.

Allah hayırlısını nasip etsin..

canım Allah bebeğini sana bağışlasın.onun kalp atışlarını mutlaka duyarsın üzülme

canım sakın umutsuzluga kapılma hersey allahtan sabret ınsallah bısey yoktur allaha emanet ol

allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
inşallah herşey yolunda gider.allaha emanet ol.

2 haftadır kalbi atmıyor.her muayenede husranla donuyorum.cok uzuluyorum allahım cok.belkı atar dıe beklıyorum

Canım benim ümidini hiç bir zaman yitirme olumsuz düşünce etkileyebilir umarım allah bebeğine biran önce pıt pıt kalp atışları verir.

canım hiç üzülme..
inşallah atacaktır sen pozitif ol..
konuş bebişinle..
Allahın izniyle duyacaksınızdır inşallah..
peki bir dahaki kontrolün ne zaman?

dorracim cok uzuldum ama bazen boyle olurmus canim sen icini ferah tut Allah onu sana verdi ona hayat vermeyide bilir uzulme sen canim..bol bol dua et!!

Canım bazen kalp atışı duyulamayabiliyor.
Sakın sıkma canını, bebekte etkilenir sonra.
inşallah bir sonraki kontrolünde duyabilirsin.

Dorracığım,
Hemen paniğe kapılma. Biliyorum beklemek öldürüyor seni ama kalpatışları olsa da sonografihatası veya bebeğin kalp atışlarının geç atmaya başlaması sebebi ile duyulamayabiliyor. Lütfen hemen negatif düşüncelere kapılma ve sadece dua et. Keseleri görmeyi sağlayan Tanrı sana kalp atışlarını duyacak günü de gösterecek hayırlısı ile. Unutma canım, sen hayırlısını iste, hayırlı ise olun. Ben de kalp atışlarını duyamadığım bir gebelik geçirdim, bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama Allahtan sabır ve hayırlısını dilemekten başka yolumuz yok.
Allah yollarını açık etsin, gönlündekini versin sana inşallah.
Sevgi ile

Back
X