How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebeğimin Kalbi durdu Arkadaşlar...

anneadayxix27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
22
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Üzüntümü sizlerle paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz geçen hafta bebeğimin kalbi çok yavaş atıyordu. Cmt. sabah Hastaneye gittik. Bebeğin kalbi durmuş. Aynı gün kürtaj oldum.. Anlayacağın bir kez daha bebeğimi kaybettim.... 2006 Ocak da bebeğin gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum. Anlayacağınız 2.kez bebeğimi kaybettim. Gerçekten çok üzgünüm.. Bir o kadar da endişeli.. Acaba neden böyle oluyor diye kendime sormadan edemiyorum. Allahı taktiri böyleymiş. Umarım bu son olur. Doktor iki ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi. İlk üç gebeliğin düşükle sonuçlanması normalmiş.. Ama insan korkuyor yine de.. Ne yapacağımı bilemiyorum..

Hafta başı ve sabah sabah sizi üzdüğüm için çok özür dilerim. Ancak anlatmak geldi içimden..
Hepinize sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci diliyorum Arkadaşlar. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmak nasip etsin..

Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın..:nazar:

Sevgilerimle..

ayy canım benım cok cok gecmıs olsun cokta uzuldum senın ıcın hayırlısı boyleymıs kendını uzme ınsallah en kısa zamanda bebegıne kavusursun kendıne ıyı bak

gecmis olsun canim
ne yapacaksin demek ki bebeginde sorun olabilir allah korusun yani bilmem de ki allah onu almayi gerek gormus
daha sonra uzulcegine simdi az uzulursun sonra mecburen kendine gelmelisin
allah yardimcin olsun allah sabir versin ve en kisa zamanda allahim sana saglikli ve hayirli bir evlat nasip etsin insallah

canım çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş olursun ve sağlıkla bebeğine kavuşursun
Allah'tan sabır iste canım muhakkak sabrının karşılığını alacaksın
sevgilerle...

Geçmiş olsun canım.Benim kuzanimdede ilk gebeliklerinde hep düşük oluyordu.Şimdi aslan gibi bir oğlu var.İnşallah senin yaşadığın bu son üzücü olay olur.bir dahaki gebeliğini sağlıklı bir şekilde sonuna kadar devam ettirirsin inşallah.

cok gecmis olsun allah sabır versin
baska bir doktora gitmeyi denedin mi peki belki bir problem vardır.
ben hamileligimden once ve simdi hamileligim sırasında cok sıkıntı yasadım
once Allah sonra doktorum sayesinde bebegim sapasaglam

çok geçmiş olsun canım genetik bir probleminiz mi var acaba kromozomlardan kaynaklana bilirde bu konuda araştırmalarınız yapıldı mı acaba

Allah tekrarını göstermesin inşallah bir dahaki sefere kucağına almayı nasip eder

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için her birinize tekrar teşekkür ederim.

Önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde doktorum ile görüşeceğim. B.köy Acıbadem'e gidiyorum. Doktorum çok iyi biri. O ne şekilde yönlendirirse onu yapacağız. Test isterse test ya da başka birşey isterse aynen uygulayacağım. Ben üzülmüyorum. Allahın taktiri böyleymiş.. Sağlıksız olmasından ya da ileriki dönemlerde kaybetmektense şimdi bu üzüntüyü yaşamam daha iyi. Allah hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın.

Dün ablam anlattı: Komşusunun eltisi hamile kaldığında bebeğinin kalbi bi yavaş atıyormuş bir hızlı, bazen durma hali oluyormuş o derece yavaş.. neyse öyle böyle o bebek dünyaya gelmiş.. Doğduğunda ise doktorlar kalbi delik olduğunu ve en fazla 30 yaşına kadar yaşayabileceğini söylemiş.. Nasıl etkilendim anlatamam size.. dünden beri sadece bunu düşünür oldum. Allah hiç kimseyi evlat acısı ile sınamasın. (Amin)

Hepinize doğacak bebeklerinizle birlikte sağlıklı günler dilerim. Kısmet olur da Allah tekrar bu duyguyu bana yaşatırsa yine sizlerle paylaşırım..

Hoşçakalın..:a015:

çok geçmiş olsun canım.benimde ilk hamileliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu.şimdi 6 aylık hamileyim.gebeliğimin başından beri bebe aspirini kullanıyorum 32. haftaya kadar kullanıcam.kan pıhtılaşması ihtimaline karşı.ama bence sen araştırma yaptırmadan tekrar hamile kalma.yapılabilecek bütün testleri yaptırın.sorunu bulursanız ona yönelik tedavi uygularsınız.araştırma yaptırmak için 3. düşüğü bekleme sakın canım.doktorlar rahat rahat 1-2 düşük normal derler ama bunu yaşayan bilir.tekrar geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu bu defa sonuna kadar yaşarsın.

çok geçmiş olsun canım.benimde ilk hamileliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu.şimdi 6 aylık hamileyim.gebeliğimin başından beri bebe aspirini kullanıyorum 32. haftaya kadar kullanıcam.kan pıhtılaşması ihtimaline karşı.ama bence sen araştırma yaptırmadan tekrar hamile kalma.yapılabilecek bütün testleri yaptırın.sorunu bulursanız ona yönelik tedavi uygularsınız.araştırma yaptırmak için 3. düşüğü bekleme sakın canım.doktorlar rahat rahat 1-2 düşük normal derler ama bunu yaşayan bilir.tekrar geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu bu defa sonuna kadar yaşarsın.

Ben de bu hamileliğin başından beri bebe asprini kullandım. İşe yaramadı. Ben bir sorun olduğunu düşünüyorum zaten. Mutlaka test yaptıracağım. Allah yardımcımız olsun..

canım.bendede aynı problem war.2,5 aylık durdu bebeğimin kalbi.hangi testleri yaptılar.bende bi tek enfeksiyon için test yaptılar.senin cevabını nerden okucam tekrar inş bulurum.vewap bekliyorum..

Canım cok gecmiş olsun, Allahım yardım etsin, ben bebek kaybetmenin acısını cok iyi bilirim. Allahım insallah en yakında kucagını doldurur.
Sevgiler

alanda allah verende allah.aldıgı gıbı hayırlısıyla yıne verır üzülme canım.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.allah bırdaha bu kotu anları yasatmasın sana.kendıne ıyı bak canım.

acılarını biliyorum.benim ayın 11 de düşüğüm oldu..sürekli kendimi suçluyordum...benimde bu 2.oldu ama ben uzun bi süre düşünmüyorum düşünemiyorum...çoook yoruldum.doktorumuz 3 ay sonra artık olabilir dedi am benim hiç niyetim yoook.
çoook geçmiş olsun.bizler eğer sağlıklı olursak sağlıklı bebekler dünyaya getirebiliriz.
sağlıcakla kal...

Back