Bebeğimin kalbi atacak mı?

kaysevw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
10
0
36
Kayseri
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.daha once bebeğimin kalbi atmadığı için kurtaj oldum.simdi yine hamileyim.6+6 haftalıkken bebeğimin kalbi atmadı.iki hafta sonra tekrar gel dedi doktor kan cıvıtıcı iğne verdi test yapmadan hergün bitane vurunuyorum.boyle olup da bebeğinin kalp atışını duyan varmı yardım edın:((

benmde ilk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı bebeğimin kalbi atmadığı için.umarım bebeğin seninledir inşallah kalbi atıyordur canım...

canim dualari eksik etme benim basima gelmedi ama arkadasim kalp atislarini 9. haftada duydu insallah duyarsin sende inancini yitirme

mrb benmde bebeimin kalbi durdu vee kütaj oldum daha 1 haftaa oluyo cok mutsuzumççallhım kmseye yasatmasın böle birşeyi.. bebemin kalbini ilk 6 haftalkken duymştm. peki sen kürtajdan kac ay sonra tekrar hamile oldun.

merhaba canım. en son gittiğinde bebeği gördünüz mü, keseyi. bebeğin kalp atışları 6 ile 9 hafta arasında duyulabiliyor. bildiğim kadarıyla çoğunlukla 8.
haftada. içini ferah tut canım. allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah.bol bol dua et.

mrb benmde bebeimin kalbi durdu vee kütaj oldum daha 1 haftaa oluyo cok mutsuzumççallhım kmseye yasatmasın böle birşeyi.. bebemin kalbini ilk 6 haftalkken duymştm. peki sen kürtajdan kac ay sonra tekrar hamile oldun.

canını sıkma hiç seni çok iyi anlıyorum aynnı seyı yasadım bende hıc korunmadan 3 ay sonra hamile kaldım ama yine 6 haftalık ken atmadı kalbı.sımdı 7.haftayı bitirdim 1 hafta sonra tekrar bakıcaz.

merhaba canım. En son gittiğinde bebeği gördünüz mü, keseyi. Bebeğin kalp atışları 6 ile 9 hafta arasında duyulabiliyor. Bildiğim kadarıyla çoğunlukla 8.
Haftada. Içini ferah tut canım. Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah.bol bol dua et.

çok teşekkür ederim birazda olsa umutlanıyorum siz boyle yazınca.bebeği gorduk kesede var ama kalbi atmadı.inşallah bende atmazsa 9.haftaya kadar beklicem.diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkürler.rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.duadan başka elimizden bişey gelmiyo işte.

Bende gecen sene mart ayinda hamile oldugumu ogrendim benimde bebegimin kalbj ilk musyenemde atmamisti o zaman bebegim 6 haftalikti doktor bir hafta sonra bir daha bakalim dedi ve benden yine bi gebelik testi istedi deger artisina bakmak icin. O gun hemen testi yaptidim degerde yukselme vardi ikibinlerde olan deger besbinlere cikmisti doktorum telefonda test sonucumun iyi oldugunu nebegimin kalbinin haftaya atacagini endiselenmememi soyledi tabi yinede benim icin o bir hafta cok zo gecti Nihayetinde bebegimin kalbinin attigini gordum. Doktorum gec dollenme oldugunu soyledi . Simdi bebegim 3. ayina girdi saglikli bi bebegim oldu insallah sen de benim gibi mutlu haberler alirsin ve benim gibi saglikli sekilde dogurursun bebegini

inşallah öyledir zeliş.dua edin lütfen.sen tekrar gebe kalmayı düşünmüyormusun

canım bnm kürtaj sonrası problemlerim olduğı için 5 aydır hep korunmak zorunda kaldım allah nasip ederse bebeğim olsun cok istiyorum bgn adet oldum adet sonrası test yaptırıp sonucuna göre korunmayı bırakacam rabbim bebeğini sana bağışlasın böyle konuları okuyunca bnm bebeğimmiş gibi endişeleniyorum sende doktordan sonra haber verirsen sevinirim.

Bende gecen sene mart ayinda hamile oldugumu ogrendim benimde bebegimin kalbj ilk musyenemde atmamisti o zaman bebegim 6 haftalikti doktor bir hafta sonra bir daha bakalim dedi ve benden yine bi gebelik testi istedi deger artisina bakmak icin. O gun hemen testi yaptidim degerde yukselme vardi ikibinlerde olan deger besbinlere cikmisti doktorum telefonda test sonucumun iyi oldugunu nebegimin kalbinin haftaya atacagini endiselenmememi soyledi tabi yinede benim icin o bir hafta cok zo gecti Nihayetinde bebegimin kalbinin attigini gordum. Doktorum gec dollenme oldugunu soyledi . Simdi bebegim 3. ayina girdi saglikli bi bebegim oldu insallah sen de benim gibi mutlu haberler alirsin ve benim gibi saglikli sekilde dogurursun bebegini

bana hiç test falan yapmadı ya çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün bebişini.rabbim onu sana bağışlamış çkşükür.inşallah yaşadığın mutluluğu bende yasarım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü...ve bebeğim olsun istiyorum.çk teşekkür ederim bana umut olduğun için

maalesef bu kezde bebeğim gitti.yine kurtaj yine bı yıkım bu kez daha zor oldu sürekli ağlıyorum .neyapıcam ben 2.kürtajım .herseferinde daha zor oluyor.rabbim yardımcım olsun...çok zor çoook.içim acıyor sat a gore 11 haftalık olmus.ama 6 haftalıkta kalmıs gelısmemıs.şimdi araştıracaklar.rabbim kimseye ama hiçkimseye bu acıyı yaşatmasın.isteyen herkese ömürlüsünden sağlıklı bebekler versin inşallah...

maalesef bu kezde bebeğim gitti.yine kurtaj yine bı yıkım bu kez daha zor oldu sürekli ağlıyorum .neyapıcam ben 2.kürtajım .herseferinde daha zor oluyor.rabbim yardımcım olsun...çok zor çoook.içim acıyor sat a gore 11 haftalık olmus.ama 6 haftalıkta kalmıs gelısmemıs.şimdi araştıracaklar.rabbim kimseye ama hiçkimseye bu acıyı yaşatmasın.isteyen herkese ömürlüsünden sağlıklı bebekler versin inşallah...

çokkk üzüldüm inan allah sabır versin şuan bende aynı durumdayım ve okurken nasıl gözyaşlarım aktı anlatamam geçen cuma doktora gittim ultrasona girdik ilk defa ve 6.5 haftalık bebek 4.5 haftalık görünüyor 2 hafta sonra bidaha gel kürtaj yapabiliriz kendini hazırla dedi bu 2 haftayı nasıl geçireceğimi bilmiyorum ama hiç iyi değilimm doktor moral çok önemli kendini üzme dedi ama elimde değil Allah yardımcımız olsun çokk üzüldüm çokkk...:((((

çokkk üzüldüm inan allah sabır versin şuan bende aynı durumdayım ve okurken nasıl gözyaşlarım aktı anlatamam geçen cuma doktora gittim ultrasona girdik ilk defa ve 6.5 haftalık bebek 4.5 haftalık görünüyor 2 hafta sonra bidaha gel kürtaj yapabiliriz kendini hazırla dedi bu 2 haftayı nasıl geçireceğimi bilmiyorum ama hiç iyi değilimm doktor moral çok önemli kendini üzme dedi ama elimde değil Allah yardımcımız olsun çokk üzüldüm çokkk...:((((

amin cümlemize büyük sabır versin rabbim.beni eniyi anlayanlardansın eminim o iki hafta hiç gecmez ki yine de rabbim bilir belkide iyi sonuc alacaksın.kendını uzup daha zora sokma kendini sabırlı ol ınsallah benım gibi olmaz sonun.bu ıkıncı bebeğim bu kez cok coook acı oldu gozyaslarımı hıc tutamıyorum pskolojım bozuldu ama yenı umutlar ıcın kendımı toparlamam gerek hayırlısı boyleymıs deyıp tesellı edıyorum kendımı inşallah benım suan yasadığım acıyı rabbım sana yasatmasın...

amin cümlemize büyük sabır versin rabbim.beni eniyi anlayanlardansın eminim o iki hafta hiç gecmez ki yine de rabbim bilir belkide iyi sonuc alacaksın.kendını uzup daha zora sokma kendini sabırlı ol ınsallah benım gibi olmaz sonun.bu ıkıncı bebeğim bu kez cok coook acı oldu gozyaslarımı hıc tutamıyorum pskolojım bozuldu ama yenı umutlar ıcın kendımı toparlamam gerek hayırlısı boyleymıs deyıp tesellı edıyorum kendımı inşallah benım suan yasadığım acıyı rabbım sana yasatmasın...

Aminn canım inşallahhh unutmaya çalışıyorum bende bu durumumu herşey iyi olacak diye kendimi teselli ediyorum ama bazen böle oluoyr işte bazen bende gözyaşlarımı tutamıyorum rüyada gibiyim 2 hafta sonra gittiğimde doktor kürtaj derse bi doktora daha görünmeden kürtaj olmayı düşünmüyorum en azından bi kişden daha duyayım diyorum ama hayırlısı artıkk...

Back
X