mrb benmde bebeimin kalbi durdu vee kütaj oldum daha 1 haftaa oluyo cok mutsuzumççallhım kmseye yasatmasın böle birşeyi.. bebemin kalbini ilk 6 haftalkken duymştm. peki sen kürtajdan kac ay sonra tekrar hamile oldun.
merhaba canım. En son gittiğinde bebeği gördünüz mü, keseyi. Bebeğin kalp atışları 6 ile 9 hafta arasında duyulabiliyor. Bildiğim kadarıyla çoğunlukla 8.
Haftada. Içini ferah tut canım. Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah.bol bol dua et.
inşallah öyledir zeliş.dua edin lütfen.sen tekrar gebe kalmayı düşünmüyormusun
Bende gecen sene mart ayinda hamile oldugumu ogrendim benimde bebegimin kalbj ilk musyenemde atmamisti o zaman bebegim 6 haftalikti doktor bir hafta sonra bir daha bakalim dedi ve benden yine bi gebelik testi istedi deger artisina bakmak icin. O gun hemen testi yaptidim degerde yukselme vardi ikibinlerde olan deger besbinlere cikmisti doktorum telefonda test sonucumun iyi oldugunu nebegimin kalbinin haftaya atacagini endiselenmememi soyledi tabi yinede benim icin o bir hafta cok zo gecti Nihayetinde bebegimin kalbinin attigini gordum. Doktorum gec dollenme oldugunu soyledi . Simdi bebegim 3. ayina girdi saglikli bi bebegim oldu insallah sen de benim gibi mutlu haberler alirsin ve benim gibi saglikli sekilde dogurursun bebegini
maalesef bu kezde bebeğim gitti.yine kurtaj yine bı yıkım bu kez daha zor oldu sürekli ağlıyorum .neyapıcam ben 2.kürtajım .herseferinde daha zor oluyor.rabbim yardımcım olsun...çok zor çoook.içim acıyor sat a gore 11 haftalık olmus.ama 6 haftalıkta kalmıs gelısmemıs.şimdi araştıracaklar.rabbim kimseye ama hiçkimseye bu acıyı yaşatmasın.isteyen herkese ömürlüsünden sağlıklı bebekler versin inşallah...
çokkk üzüldüm inan allah sabır versin şuan bende aynı durumdayım ve okurken nasıl gözyaşlarım aktı anlatamam geçen cuma doktora gittim ultrasona girdik ilk defa ve 6.5 haftalık bebek 4.5 haftalık görünüyor 2 hafta sonra bidaha gel kürtaj yapabiliriz kendini hazırla dedi bu 2 haftayı nasıl geçireceğimi bilmiyorum ama hiç iyi değilimm doktor moral çok önemli kendini üzme dedi ama elimde değil Allah yardımcımız olsun çokk üzüldüm çokkk...(((
Allah sabir versin saglikli bebekler nasip etsin insallah seni cok iyi anliyorum(
amin cümlemize büyük sabır versin rabbim.beni eniyi anlayanlardansın eminim o iki hafta hiç gecmez ki yine de rabbim bilir belkide iyi sonuc alacaksın.kendını uzup daha zora sokma kendini sabırlı ol ınsallah benım gibi olmaz sonun.bu ıkıncı bebeğim bu kez cok coook acı oldu gozyaslarımı hıc tutamıyorum pskolojım bozuldu ama yenı umutlar ıcın kendımı toparlamam gerek hayırlısı boyleymıs deyıp tesellı edıyorum kendımı inşallah benım suan yasadığım acıyı rabbım sana yasatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?