- 20 Mayıs 2019
- 38
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Gulcin5454
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım kızımın aylarca boyleydı alerjı denıldı süt ve süt ürünleri diyeti yaptım fayda etmedi baska bir hekim bagırsak iltihabı dizanteri dedi bi sürü ilaç kullandık ama tam olarak gecmedi. Ve bebeğim sürekli ağlıyordu en son umursamayacagım dedim Çünki yıpranmıstm kimse net bisey demediği için ek gıdaya gecınce kaka sorunu ortadan kalktı sorun neydı biz çözemedikOrtalıktaki virüsden doktora gitmeye korkuyoruz başına böyle birşey gelen var mı ?
Bugünde dikkat edeyim olmadı yarın doktora gideriz artık. Çok teşekküt ederizbağırsakta oluşan bi iltihap yüzünden olabileceğini biliyorum ama tabi hastaneye gitmek en uygunu, önlem alıp gidin bence bir şey varsa da tedavisi uygulanır miniğe![]()
Sadece anne sütü alıyor bebeğim bende o tarz şeyleri tüketen biri değilim aslında ama yine de dikkat edicem teşekkür ederimMukus canım bu.besin alerjisinden kaynaklı.bebeğin kaç aylık? Süt ürünleri yumurta kuruyemiş tahin gibi gıdalara alerjisi olabilir.sen tüketiyorsan bunları sütünden geçebilir.eğer mama veriyorsan inek sütü bazlı market mamaları da alerjen olduğu için dokunabilir.
Çok teşekkür ederiz amin inşallahhAy geçmiş olsun hiç bilgim yok ama konunuz öne çoksun diye yazmak istediminşallah korkulacak birşey değildir
Ayy inşallah sizinki gibi uzun sürmezBenım kızımın aylarca boyleydı alerjı denıldı süt ve süt ürünleri diyeti yaptım fayda etmedi baska bir hekim bagırsak iltihabı dizanteri dedi bi sürü ilaç kullandık ama tam olarak gecmedi. Ve bebeğim sürekli ağlıyordu en son umursamayacagım dedim Çünki yıpranmıstm kimse net bisey demediği için ek gıdaya gecınce kaka sorunu ortadan kalktı sorun neydı biz çözemedik
Rica ederim canım ama süt ürünlerinden kastım peynir yoğurt tereyağ krema paket gıda kek falan.bunları tüketmiyorsan sıkıntı yok.bi doktora götür kesin geçmiş olsunSadece anne sütü alıyor bebeğim bende o tarz şeyleri tüketen biri değilim aslında ama yine de dikkat edicem teşekkür ederim![]()
İnşallah canım inşallahAyy inşallah sizinki gibi uzun sürmez![]()
ne demek çok geçmiş olsunBugünde dikkat edeyim olmadı yarın doktora gideriz artık. Çok teşekküt ederiz![]()