Çocuk Hastalıkları bebeğimin kakasında siyah iplik gibi bişeyler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
96
İstanbul
arkadaşlar bebeğimin kakasında siyah iplik gibi bişeyler var bugün biliyomusunuz sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

teknolog'a katılıyorum. Benim oğlum da muz, mandalina, portakal yediğinde dediğiniz gibi kakasında siyah iplik gibi şeyler oluyor. Onlar lif canım. Malum muz da bolca var :9:

evet muz verdim daha öncede vermiştim ama bişey olmamıstı dediğiniz gibi insallah muzdandır vermeyim bi süre bakalım insallah gecer tesekkürler arkadaslar

evet muz verdim daha öncede vermiştim ama bişey olmamıstı dediğiniz gibi insallah muzdandır vermeyim bi süre bakalım insallah gecer tesekkürler arkadaslar

muzdandır canım.bende bebegımın kakasında ilk gördüğümde iplık mı yutmus bukadar cok dıe panıklemıstım yakınlasıncada kurt sanmıstım :)) hepten korkmutum.ek gıda ya gecişte olabılıyor bu tarz seyler.

dün akşam bende bebeğime az bişey verdim aynen iplik gibi çıktı kakası çoık korktum kurtmu acba diye ama tahmin ettim muzdan olduğunu

merhaba arkadaslarbebeğin kakasında iplik gibi farklı seyler gorursenız gaita kültür yaptırın derim benim bebeğimdede aynısı oldu yaptırdık oyuncaklardan gecen bır bakterı çıkmıştı tabı antıbıyotıkle gectı bılmekte fayda var.

kızlar benim bebeğim 5 günlük kakasında yeşil sarı renkli lifli gibi bazı topak topak kakası çıkıyor macun gibi neden acaba?

Back
X