Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kakasında kırmızılıklar var!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

karaarslane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
56
19
38
4 aylık kızım 1 haftadır ishal. Bugün en son yaptığı kakada sanki toz kırmızı biber serpilmişçesine kırmızılıklar var. Yarın sabah dra gideceğiz. Böyle bir durum başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?

kan olabilir mi?laktoz intöleransı ve süt alerjisi konularını araştırın.belirtileri var mı?inşallah değildir

kan damlası kullanmıyorum. dr kaka tahlili istedi. tekrar kırmızılık olmadı ama yarın kaka tahlili yaptıracağız. ilginize teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun benim bebeğimde de olmuştu poposunda çatlak varmış ondan olmuş belki sizinki de öyle bişidir krem kullandık geçti.

dr poposunun içine kadar baktı çatlak yoktu. kaka tahlili de temiz çıktı ama hala ishal. süt ürünlerine alerjisi olduğunu kakada neye bakarak söylüyorlar biliyor musunuz?

Bizimde kakada kan vardi poposunda gecmeyen pisikten kan geldigini dusunduk.dr sut alerjisi dedi.ben seker ve sut urunlerini tuketmiyorum.kizim da ozel mama yiyo.cok sukur iyi gidiyoruz simdilik.bebeginin kilo alimi nasil.alerjik bebeklerde kilo alimi olmazmis.ins rabbim sifa verir butun bebeklere

Back