Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kakası

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
1 hafta nasıl dayanıyorkı sancı cekmıyormu benım oglumde kolay kaka yapamıyordu 1 gun geıcyorsa basıyordum fıtı zaten ucund aoluyordu fıtılı ıtmeden uyarmamla yapıyordu doktora pek care olmamıstı herkezde kızıyodu fıtıl ıcın 2.5 yasında hala gunde bır kez kolay yapar

yeşil çok beslendiği anlamına gelir ve gaz sancısından daha çok sancı yapar ama 3 günde haftada bir yapması normal benim kızımda öyleydi

Evet arkadaşın dediği gibi, doktorumuzda yeşil kakanın çok beslendiğine işaret olduğunu söylemişti.
ilk doğduğu zamanlarda kakada kan görmüştük.kan içinde erkek çocukta ise az beslendiğine işaret demişti.
haftada birse normal aslında ama çocuğa sıkıntı çektiriyorsa biraz problem.
biz poposuna zeytinyağ sürüyorduk.eğer düzelmiyorsada doktorlar fitil veriyor.fazlası alışkanlık yapıyor.

ahhh, aylar önceki paniklerim-korkularım aklıma geldi. canım randevunu almışsın, rahat ol. çok ağlaması vs. yoksa, kakasında kan vs yoksa korkmana egrek yok. benim kzıım da çok sık yapmazdı kakasını, hala da öyle. kaysısını ekssik etsem, muzu çok yese hemen kabız olur. sonra ağıt başlıyor, anne popoooom diye. alıştık artık, inşallah önemli bişi yoktur. geçmiş olsun

bizim durum da aynı.2,5 3 aylık bebekleri olan annelerin sorunu hep aynı.demekki bu olağan bir durum.anne sütüne rağmen.bence yapabileceğimiz en iyi şey göbüşlerine bol bol masaj yapmak.sıkıntılı anlarında da fitil vermek.

Back