Gaz Problemi Bebeğimin kakası sulu ama yapamıyor yardımm

sibV80

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
108
30
18
28
Arkadaşlar bebeğim çok gazlı Bi bebek ve şuan 52 günlük, bu yüzden doktor önerisi ile relaktaz ve nurse harveys colex kullanmaya başladık yaklaşık üç hafta önce, yanına bir de probiyotik verdi ve ben bu ürünleri kullanmaya başladığımın ertisi gününden itibaren günde altı kez boklu bez değiştirirken hiç değiştiremez oldum. Ürünleri bir hafta önce bıraktım sadece probiyotik kullanıyoruz ama Artık benim yardımım olmadan kaka yapamıyor zeytin yağı ve pamuklu çöp ile uyararak kaka yaptırıyorum ama tembelliğe alışır dşye çok korkuyorum. çocuk doktoru zamanla düzelir diyo, dün cerraha götürdüm acaba bir problem mi var diye cerrah da benlik Bi durum yok sen pamukla uyarmaya devam et zararı olmaz zamanla alışır dedi gene. Ama canım çok sıkkın acaba ilaçlar bağırsak florasonı mı bozdu. Sadece anne sütü alıyor bu arada, üstelik kakası katı da değil gayet sulu. Beş gün önce kadar sabah Bi kalktım kakasını yapmış gün boyu altı yedi kez de kaka yaptı aha dedim çok şükür normale döndü. Ama ertisi sabah kalktığımız da durum tekrar aynıydı. Napcağımı şaşırmış durumdayım benim gibi yaşayan konu açan çok fazla kişi var ama sonuçlarını hiç yazmamışlar, nasıl ve ne zaman düzelir bilen yaşayan gören duyan lütfen cevap versin... Artık gaz sancılarına olan can sıkıntımı unuttum kaka yapamaması yüzünden.

Doktoru bağırsak düzenleyici yazmadimi benim oğlumda öyleydi bağırsak düzenleyici yazmıştı

zeytinyağı ve pamuklu çubuk uzun vadede size çok zarar verir. dr muayene etti mi makatta sorun var mı?
bebeklerin zamanla daha az kaka yapması normal. ben de 8-10 kez kakalı bez alırken simdi günde 3-4 en fazla. ve süt veya mama işe beslendiği için çocuklar sıvı yapmaları normal.

bana da doktorum probiyotik verdi ama onu me zaman versem bebeğim gaz çıkarmada sorun yasadı. bu yüzden de bıraktım. ben sab simplex kullanıyorum. d vitamini olarak da deca-tabs kullanıyorum. içerisimde zeytinyağı olduğu için bebeğimin kaka yapmasına yardımcı da oluyor. doktorunuza sorup deneyin isterseniz. biz gaz sorunları yaşadığımız için doktorumuz bu vitamini önermişti bize. ama en azından bebeğimizin huzursuzluğu, uykuda bile ıkınmaları vs bitti.

zeytinyağı ve pamuklu çubuk uzun vadede size çok zarar verir. dr muayene etti mi makatta sorun var mı?
bebeklerin zamanla daha az kaka yapması normal. ben de 8-10 kez kakalı bez alırken simdi günde 3-4 en fazla. ve süt veya mama işe beslendiği için çocuklar sıvı yapmaları normal.

bana da doktorum probiyotik verdi ama onu me zaman versem bebeğim gaz çıkarmada sorun yasadı. bu yüzden de bıraktım. ben sab simplex kullanıyorum. d vitamini olarak da deca-tabs kullanıyorum. içerisimde zeytinyağı olduğu için bebeğimin kaka yapmasına yardımcı da oluyor. doktorunuza sorup deneyin isterseniz. biz gaz sorunları yaşadığımız için doktorumuz bu vitamini önermişti bize. ama en azından bebeğimizin huzursuzluğu, uykuda bile ıkınmaları vs bitti.
Sap simplex işe yaramadı iki haftadan fazla kullandım hatta sap simplex alınca evet rahatlıyor ama osuruğu sıfıra iniyor çıkartamıyo, sağ simplex etkisi geçince de bu sefer daha çok ağlama krizine giriyor gaz sancısı yüzünden bu yüzden gaz damlalarının hepsini Bi köşeye attım, probiyotik de gaz yapıp yapmamasında etkisi var mı gözlemleyemedim daha doğrusu fırsatım olmadı gözlemlemeye, bağırsak florasanı anca probiyotik düzeltir diye vermeye devam ediyorum ama sanırım bunu da kescem.
cerrah bir problem görmedi iyice muayne etti ve yapmaya devam et makag bölgesi sen yaptıkça zamanla gemişlicek daha rahat kaka yapacak dedi ama uzun vadede zarar vereceğini bende düşünüyorum bu yüzden tedirginim ve bu konuyu açtım.
Bu arada sorun keşke daha az kaka yapması olsa bu kadar dertlenmem kakası geldiğinde kendisi yapar derim geçerim. Çok çok fazla kakası var çatlayana kadar ıkınıyo en son çare ben yaptırıyorum ve inanın bazen iki bezi dolduracak kadar yapıyor. Ve bunu günde üç dört kez yapıyoruz. Çünkü az az ve sık sık beslenen Bi bebek bazen kırk dakika da bir bazen saatte bir besleniyor ama hiç iki üç saati bulmuyor bu yüzden çokçs kaka ve çiş birikiyor. İşin kötüsü kaka yapmazsa süt için red de başlıyor. Anlayacağınız kısır bir döngü.
D vitamini olarak da ocean kullanıyorum. O da doğal memnunum aslında.

Merhaba ben nurse harveys colex kullandım çok iyi gelmişti. Ama saatlerine çok dikkat edin ben genelde 9.00 15.00 21.00 03.00 bu şekilde saatli veriyordum çok rahatlamisti uykuları bile düzelmisti. Hatta 2 ml şeklinde veriyordum

Merhaba ben nurse harveys colex kullandım çok iyi gelmişti. Ama saatlerine çok dikkat edin ben genelde 9.00 15.00 21.00 03.00 bu şekilde saatli veriyordum çok rahatlamisti uykuları bile düzelmisti. Hatta 2 ml şeklinde veriyordum
Yazımda belirttim aslında, kullandım ve bıraktım

Hepsini karışık verdiğiniz için de olmuş olabilir bir anda yüklenmişsiniz
Doktor onayıyla kullandım aslında, doktor hepsi dışkı yapmasına yardımcı ürünler dedi o yüzden ilaçlara suç bulmadı ama bende ilaçlardan oldupunu düşünüyorum

Back
X