• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin kakası siyah

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
20
0
86
İstanbul
merhabalar arkadaşla

birincisi bebeğim 1-2 gündür koyu yeşil hatta siyaha yakın kaka yapmaya başladı,dört aylık,siyah kakanın iyi olmadığını duymuştum, buarada ferro sanol dye bir kan ilacına başladık acaba bundanmı omuştur diyede düşünüyorum ama aranızda bu ilacı kullanan varmı acaba,

yardımcı olursanız sevinirim,

Demir ilalarının büyüklerde de aynı etkiyi yaptığını duymuştum. büyük olasılıkla ilacın yan etkisi canım. Ama yine de doktoruna telefon açmanda fayda var. Geçmiş olsun minik kuşa. opuyorumnanaktan

kan ilacından dolayı meraklanma benimde 15 aylık bi oğlum var... aynı şeyleri yaşadık...

kan ilacından canım benim oğlumda 7 aylık onun kakasıda bazen siyah bazende koyu yeşil oluyor.bu arada ferrum kan ilacı kullan sana ferro sanol kabızlık yapıyor.bizim doktor sağlık ocaklarının verdiği kan ilacını kullanma ferrum al demişti.sanırım sağlık ocaklarıda ferro sanol veriyormuş.

ben de bebegıme verdıgım zaman sıyah kaka yapıyordu zaten buyuklerde de rastlanıyor.yalnız bır sure sonra vermedım o kan ılacından,onlem olarak verılıyor,ben kan degerlerını takıp ettım dusmedıgı ıcın vermeyı de gereklı bulmadım tabı doktoruma da danıstım

Back