4 aylık bebeğim kakasında ki kan mı acaba akşam hastanrye gideceğim ama yine de korktum kan ilacı başladı doktor o yapar mı başına gelen var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Süt ve süt ürünlerini kesin. Yumurta ile beraber 1 hafta da toparlamazsa alerji testi yaptirirsiniz. Çıkmazsa da doktor bakip diger besinlerden de yeme diyebilir
Demir ilacı kakada renk değişikliği yapıyor, kızıma ilk verdiğimde aklım çıkmıştı altını açınca.
Ama yine de alerji ihtimaline karşı doktora danışın. Yediklerinizi takip edin. Farklı olarak ne yediniz? Bebek huysuz mu gibi
Süt ve süt ürünlerini kesin. Yumurta ile beraber 1 hafta da toparlamazsa alerji testi yaptirirsiniz. Çıkmazsa da doktor bakip diger besinlerden de yeme diyebi
Demir ilacı kakada renk değişikliği yapıyor, kızıma ilk verdiğimde aklım çıkmıştı altını açınca.
Ama yine de alerji ihtimaline karşı doktora danışın. Yediklerinizi takip edin. Farklı olarak ne yediniz? Bebek huysuz mu gibi
2 3 gündür çok huysuz uyumuyor hep ağlıyordu ama ben 4. Ay aşısına yormuştum bir de 4. Ay da uyku gerilemesi vs. diye düşünmüştüm ama bugün bunu gördüm biraz araştırdım vegaferon kan damlası yapıyor diyorlar bilemedim akşam hastaneye gideceğim 2 gün öncede doktora gittim kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bilemiyorum teşekkürler cevabınız için
Süt ve süt ürünlerini kesin. Yumurta ile beraber 1 hafta da toparlamazsa alerji testi yaptirirsiniz. Çıkmazsa da doktor bakip diger besinlerden de yeme diyebilir
Aslında emzirdiğim için sürekli olarak tükettiğim şey yumurta daha yeni yeni oluyor böyle şeyler bakalım alerjen birşeyse önlemimi alırım teşekkürler cevabınız için
4 aylık bebeğim kakasında ki kan mı acaba akşam hastanrye gideceğim ama yine de korktum kan ilacı başladı doktor o yapar mı başına gelen var mı bilgilendirirseniz sevinirim