Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anne sütü alıyorSanki var gibi kahve rengilik , annne sütü mu alıyor tek , bezi de götürün dr bakmak ister belki
2 3 gündür çok huysuz uyumuyor hep ağlıyordu ama ben 4. Ay aşısına yormuştum bir de 4. Ay da uyku gerilemesi vs. diye düşünmüştüm ama bugün bunu gördüm biraz araştırdım vegaferon kan damlası yapıyor diyorlar bilemedim akşam hastaneye gideceğim 2 gün öncede doktora gittim kaka tahlili yapıldı temiz çıktı bilemiyorum teşekkürler cevabınız içinDemir ilacı kakada renk değişikliği yapıyor, kızıma ilk verdiğimde aklım çıkmıştı altını açınca.
Ama yine de alerji ihtimaline karşı doktora danışın. Yediklerinizi takip edin. Farklı olarak ne yediniz? Bebek huysuz mu gibi
Aslında emzirdiğim için sürekli olarak tükettiğim şey yumurta daha yeni yeni oluyor böyle şeyler bakalım alerjen birşeyse önlemimi alırım teşekkürler cevabınız içinSüt ve süt ürünlerini kesin. Yumurta ile beraber 1 hafta da toparlamazsa alerji testi yaptirirsiniz. Çıkmazsa da doktor bakip diger besinlerden de yeme diyebilir
Benim bebegim de 4 aylik. Dun asilarini olduk. Demir damlasi basladim. Kakasi şu sekilde. Sizin de mi boyleydi?4 aylık bebeğim kakasında ki kan mı acaba akşam hastanrye gideceğim ama yine de korktum kan ilacı başladı doktor o yapar mı başına gelen var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Evet damla bunu yaparBenim bebegim de 4 aylik. Dun asilarini olduk. Demir damlasi basladim. Kakasi şu sekilde. Sizin de mi boyleydi?
Hayır benimki sarıydı ve kan noktalar vardı ama bildiğim kadarıyla sizinki normal görünüyor çünkü damla rengini koyultuyor diye biliyorumBenim bebegim de 4 aylik. Dun asilarini olduk. Demir damlasi basladim. Kakasi şu sekilde. Sizin de mi boyleydi?
Kan nokta varsa sut urunleri alerjisi olabilir. Takip edin artarsa diyet yapmaniz gerekebilir.Hayır benimki sarıydı ve kan noktalar vardı ama bildiğim kadarıyla sizinki normal görünüyor çünkü damla rengini koyultuyor diye biliyorum
Evet öyleymiş randevu alıp gideceğim teşekkürlerKan nokta varsa sut urunleri alerjisi olabilir. Takip edin artarsa diyet yapmaniz gerekebilir.