Bebeğimin kaka sorunu bizi mahvetti..

Hatırladım canım:)

Sadece anne sütü alan bebeklerde uzun süre yapamaması normal diye biliyorum.
Fakat mama alan bebeklerin daha kısa sürede kaka yapması bekleniyor.
Bence iyi bir çocuk doktoru bulup gösterin.Bize hemşiremiz tavsiye etti gittiğimiz doktoru çok memnun kaldık.
Daha önceki doktorlar herhangi bi damla surup vs bı ılac vermeden gönderdiler ama bu doktorumuz en ufak ayrıntıya kadar bize açıklama yapıp gereken ilacları verdi.
İnşallah en kısa zamanda durumunuz düzelir.Allahım tüm şifa bekleyen bebeklerin ve annelerinin yardımcısı olsun gerçekten çok zor ve stresli zamanlar..

2 hafta boyunca gunde belki 5-6 kez kakasını kendisi yaptı kıvamı da rengide normaldi.Ama ne olduysa birden kesti yine yapmayı.
Bu dediğiniz perde durumu varsada kendisi yine yapabilir mi ?

Çocuk cerrahına götür ,ilk doğduğunda kakasını kendiliğinden yapamayan bebeklerde oluyormuş , birde hangi mamayı kullanıyorsun anne sütüne ağırlık ver düzelir ,aptamili asla kullanma o cok kabız yapıyor

Arkadaşlar sonunda bebeğim düzeldi.Kullandığımız biogaia damla işe yaradı sanırım.Mamasınıda değiştirdim herobaby kullanıyorum 1 haftadır ve bebeğim 3-4 gündür kakasını kendisi yapıyor hemde günde 4 - 6 kere.
Allah rahatsızlığı olan tüm bebeklere şifa versin çok zor gerçekten böyle durumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…