- Konu Sahibi prensim_geldi
gecmis olsun ama tamda yemek yiyordum. Keske hastalik bolumune acsaydiniz. Ancak doktor bilebilir doktorunuza danisin
kadının derdı ne sız yemeken bahsedıyosunuz hayret yanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun ama tamda yemek yiyordum. Keske hastalik bolumune acsaydiniz. Ancak doktor bilebilir doktorunuza danisin
merhaba canm kardeşime sordum
conformil mamanın düzenli kullanımda faydasını görecektir dedi
tabi cocuğu görmeden etmeden birsey diyemem ama behcet uz un o da cok basarılı olduğunu söyledi
eger emiyorsa bebek anne kabız yapmayacak besinler yemeli dedi
bebege yağla karın bölgesine masaj yapsın dedi
barsaklarını rahatlatır dedi
bu tür sıkıntılı bebeklerin 3.-4. aydan sonra düzeldiğini söyledi
ayrıca doktor takibini bırakmasın dedi
Cnm kendı halıne bırakırsaız ne kadar zamanda bı yapıyo
arkadasımın bebegındede aynı sorun vardı dr makat darlıgı demıstı hıc bı mudahalae yapmayın demıstı kendı yaptıkca gereklı esneklıge kavusacagından bahsetmıstı
cok zorlanıyormu yaparken
rabbım yardımcınız olsun arkadasım ıınsan evladına bebeklere hıc kıyamayo
ilk başlarda iki hafta suresınce kendısı yaptı sonra kesildi.sonra 12 gun boyunca bekledık yapmadı ama bı sıkıntısıda yoktu.hastaneye goturduk orda lavmanla yaptırdılar.hastaneden cıkınca yıne bı kac gun kendısı yaptı.hemşirede poposunun deliği biraz dar dedi lavman yaparken sanırım bunlada alakalı olabilir sorunumuz.şuan fitille yaptırıyorum.bı arada masajla yaptırmıstım 2 defa katı degıldı kakası.anlamadım gitti neden böyle oluyo![]()
hım anldıgım kadarıyla makat darlıgı cnm hıc bı cerraha gıttınmı arkadsım careyı cerraht bulmustu cocuk cerrahında
evet cocuk cerrahisinde yattık bı 4 gun bıde 2 gun hastanede yaptı kakasını cıkardılar.öyle kesin bişey söylemediler tam bi acıklama yapmıyorlar zaten.sadece lavman vs yapıp gıdıyorlar.5.000de bir olan bi rahatsızlık varmış okunuşu içburg mu neydi.o varmı yokmu dıye bıyopsı olması gerekıyor dedı doktor ama onun oncesindede bu hastalık ıcın kolon grafısı cekıldı ve anormal bi durum cıkmadı.
Farklı bi cocuk doktoruna goturdum oda kabız deyıp gonderdi.şimdi farklı bi doktor arıyorum içime sinmedi bu doktorlar hiçbi şekilde kesin bişey söylemediler bende kafayı yemek üzereyim(
Gecmis olsun ama tamda yemek yiyordum. Keske hastalik bolumune acsaydiniz. Ancak doktor bilebilir doktorunuza danisin
Biberon mamasına mı katıyordunuz ve ne mıktarda kullanmalıyım? Bu arada bugun 3 su bardagı suya 8 tane gun kurusunu atıp kaynattım 3-4 cay kasıgı ıcırdım.Her gun boyle bı sabah bı aksam ıcırsem faydası olurmu .s ?
belki poposunda perde vardır,eğer ki ilk doğduğunda kakasını kendiliğinden yapamadıysa büyük ihtimalle öyledir, demir çubuk sokup açıyorlar ,çocuk cerrahına götür,ilaç olarakta doktoruna sor; 15 gün probiotik saşe+bitki yağları içeren şurup(aguline) başlayın,fitil zararlı değil ama tedavi etmez,eğer makatta çatlak varsa Bephantene+anestol krem sürün geçmiş olsun
katabilirsiniz ama kaynatmadan sadece suda şişmesini bekleyin 6-7 saat buzdolabında şişiyor.çok fazla yapmayın bozulur.bebek küçük olduğu için 1-2 çay kaşığı verebilirsiniz bence ben verdim çünkü.birde ilk zamanlarda gliserin kansulat kullanmıştım onunda faydasını gördüm çok eczanede satılıyor fiyatı da uygun .ama fitille yapmaya alışmasın diye birkaç kereden sonra kestim ve günkurusu ve zeytinyağına geçtim.yalnız market yağı bir işe yaramıyor.doğal olması lazım isterseniz biraz gönderirim kızım için almıştım.yada siz bulabilirseniz doğalını alın
Gecmis olsun ama tamda yemek yiyordum. Keske hastalik bolumune acsaydiniz. Ancak doktor bilebilir doktorunuza danisin
Bugün doktorumuza gittik ve durumumuzu anlattık.
O bahsettiğim hastalığın oğlumda olmadığını öğrendik ve dünyalar bizim oldu.
Mamasını değiştirdi.Humana antikolik diyet mama verdi.
Birde damla verdi bagırsak florasını normale döndürecek prebiyotikler içeriyormuş.Ayrıca gazı içinde iyi gelir dedi.
Makatını inceledi ve bir sorun göremedi.Genel bi muayene ardından çok saglıklı bır bebegımızın oldugunu bu durumun cogu bebekte var oldugunu anlattı ve fitili 7 gun bekleyıp yıne yapmazsa o zaman yapmamız gerektiğini söyledi.
Bu gibi durumlar 4. aydan ıtıbaren düzene girermiş.
Ayrıca saf zeytinyağını aç karnına bir cay kasıgı içir ve her mamasınada bir cay kasıgı koy dedi.
İnşallah düzelecek durumumuz zamanla Allaha şükür ki bi hastalığımız çıkmadı.. :))