- Konu Sahibi prensim_geldi
-
Allah sifa versin insallah
Arastirma hast veya universite hastanelerine goturdunuz mu
Gecmis olsun ama tamda yemek yiyordum. Keske hastalik bolumune acsaydiniz. Ancak doktor bilebilir doktorunuza danisin
Kardesim behcet uz da cocuk uzmanligini yapti
Yarin sizin icin bir sorayim
Ne yapabilirsiniz diye
Behcet uz cok kaliteli bir hastanedir aslinda ama olmadi baska bir yere gidersiniz
Çok teşekkür ederim ilginiz için.2 bucuk aydır ne sinir kaldı ne dayanma gücü.Çaresizlikten ne yapacağımızı şaşırdık.. 3-3.5 aylıkken düzene girer diyolar ama bakalım inşallah kendiliğinden düzelir..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/8209-bebegi-kabiz-olanlara-tavsiyem.html
Canım bu linki okur musun belki işine yarar
Keşke başlığı görünce okumaktan vazgeçseydiniz siz de hani mideniz bulanmış yaGecmis olsun ama tamda yemek yiyordum. Keske hastalik bolumune acsaydiniz. Ancak doktor bilebilir doktorunuza danisin
bizde yaşadık aynı sorunu ben günkurusunu suda beletip (haşlamadan)6-7 saat bozdolabında bekletip blender dan geçirip mamalarına katıyordum ve halada devam ediyorum.doğal zeytinyağı ise yemeklerine karıştırılabilir ama en faydalısı içirmektir.günde bir çay kaşığı zeytinyağı kahvaltısınada 2 çay kaşığı koyabilirsiniz.ayrıca eğzersiz yaptırın bol bol .mamaları biraz daha sıvı yapın umarım faydası olur .geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?