- 31 Mart 2013
- 5
- 0
- 38
Merhaba 9 aylık oğlum dün ilk kez tutunarak ayağa kalkmış son anda farkettim yetişene kadar düştü kafasını yere vurdu. Başta çok ağladı ama sonradan sadece kafasına dokununca ağlıyordu birkaç saat gözlemledim kusma ve gözlerde kayma, halsizlik şuur kaybı şeyler olmadı çok şükür ama içimiz rahat etmedi acile götürdük. Doktor saydığım belirtiler olmadığı için problem yoktur boşuna çocuğu tomografiye sokup korkutmayalım deyip bizi gönderdi. bu sabah kafasının sağ tarafında yumuşak bir şişlik farkettik dün yoktu. bıngıldak gibi yumuşaktı. yine acile koştuk röntgen çekildi doktor anlamadı tomografi çektiler kafatasında çatlak var dedi. tomografi sonucunu beyin cerrahı da gördü. problem yok yine de 2 gün boyunca gözlemleyin herhangi bir anormallik olursa getirin dedi. başına böyle bir durum gelen var mı forumda aradım ama bulamadım lütfen beni aydınlatın kendimi çok suçluyorum oğlum her ağladığında ben de ağlıyorum onunla. dayanamıyorum
lütfen böyle düşme ve çarpmaları aman filancanın çocuğu da böyle olmuş birşey olmamış diye gözardı etmeyin en azından bebeğiniz biraz büyüyene kadar. bir de beyin cerrahı baştaki şişliğin yumuşak olmasının iyi olduğunu, yumru gibi sert olursa tehlike arzedebileceğini söyledi. aklımızda bulunsun.
lütfen böyle düşme ve çarpmaları aman filancanın çocuğu da böyle olmuş birşey olmamış diye gözardı etmeyin en azından bebeğiniz biraz büyüyene kadar. bir de beyin cerrahı baştaki şişliğin yumuşak olmasının iyi olduğunu, yumru gibi sert olursa tehlike arzedebileceğini söyledi. aklımızda bulunsun.