• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimin kafasının şekli

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

chancemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
5
0
36
Mardin
2 Aylık bebeğimi doğduğu günden beri yan yatırma yastığı ile yatırdım.her kalktığında yönünü değiştirdim yastığının.bir sağa bir sol tarafa yatırdım.kafasının arkası biraz sivri gibi olmaya başladı.bu durumda ne yapmam gerekir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2 Aylık bebeğimi doğduğu günden beri yan yatırma yastığı ile yatırdım.her kalktığında yönünü değiştirdim yastığının.bir sağa bir sol tarafa yatırdım.kafasının arkası biraz sivri gibi olmaya başladı.bu durumda ne yapmam gerekir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim 7 aylık yeğenimin de kafası ilk 3 ay o durumdaydı..
sağa doğru sivrilik vardı.
ablamda sürekli bir sağa,bir sola yatırdı..
öyle kalır diye çok korkuyorduk ama aylar geçtikçe kendiliğinden düzeldi:97:
bir bakmışsınız ki düzelmiş bir şekilde göreceksiniz.
zaten her bebekte görülen bir şeymiş. aşıları için gittiğinizde doktoruna da bir danışsanız güzel olur.
Ayrıca Rabbim güzel ve sağlıklı yaşamasını nasip eylesin bebişinizin.. her türlü kötülükten korusun :nazar::nazar:

Benim bir arkadasımın cocugunda boyle bısı vardı gecer fılan dedık ama gecmedı hala 5 yasında sımdı
ben oglumu sureklı olarak yuz ustu yatırırdım buarada
sızde bence bu sekılde yatırın yanında durun ama ve uyumayın

sivrilik sağa yada sola doğru değil arkaya doğru birde ben yatırırken normal yastık hiç kullanmadım. Sağlıklı olmadığını söylüyor doktorlar 2 yaşına kadar kullanmamak gerekiyormuşç Sizler yastık kullandınız mı?

Benim oglumun kafası büyük biraz arkaya doğru;) dolayısıyla arkaya doğru sivri görünüyor. Her nekadar sırt üstü yatırsam da o bi yolunu bulup sağa&sola dönüyor. Yatırmakla da düzeleceğini sanmıyorum açıkçası

Back