Bebek Beslenmesi bebegimin kafasinin sekli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
slm, bebegimin kafasinin sekli sivri suan 27 gunler ve hep yan yatirdim oglumu, sirt ustu yatirmayi çalisiyorum artik biraz kafasi duzelsin diye ama yok artik sirt ustu yatmak istemiyo, acaba zamanla kendilinden duzelir mi kafasi?

Benim de 4 aylık bir oğlum var , geçen doktor kontrolünde (oğlumda da kafasını sağa çevirip yatma sevdasını farkedince) doktoruna sordum. Bebeklerin başının şekli için yatış pozisyonlarına dikkat etmeli mi yoksa, kafası kendiliğinden mi şekilleniyor bir etkisi yok mudur şeklinde sorumu yönelttim.O da eğer bir tarafa yatmaya meyilli ise çevirmeye çalış, kafa şeklini yatış şekli elbette etkiler dedi.
Şimdi mümkün olduğunca gözlemliyorum, sen de elinden geldiğince dikkat etmelisin. Daha uzuuun bir zaman var şekillenmesi için, sağlıklı günler diliyorum.

başının yanına iki yastık koyup destekleyebilirsiniz.

yastıkla desteklemek yond egıstırmek gerekıyor evet ama endıselenmeyın herkesin genelde sivri -uzun oluyor zamanla düzelir dert edecek bir şey yok :) Allah bağışlasın :)

evet 2 gündür yanlari desteklemeye çalisiyorum ama ozaman da uyumuyo yaramaz ama çabaliyacaz mecburen sonra ilerde demesin bana anne senin yuzunden kafam böyle diye :)) tesekkurler cevaplariniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…