Bebegimin kafasinda yag bezesi

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
214
Merhaba kizlar az once farkettim bebegimin kafasinin sag alt kisminda Kulaginin hemen arkasi degil ense ya yakin tarafinda nohuttan kucuk yag bezesi gibi oynak bisey farkettim acayip korktum haftaya dr randevumuz Insallah dr a gosterecegim aranizda boyle bisey goren var mi bebeginde bu arada bebegim 6,7 aylik

Merhaba, bahsettiginiz sey lenf bezi. Kızımda vardi kulak arkasinda, rutin kontrolde doktorumuza soylemistik, buyuyup buyumediginin takibini yapti. Bir sure sonra kayboldu. Lenf nodu sismesi enfeksiyon kaynakli vs. de olabiliyor. Baska bir sıkıntısı yoksa ates gibi endise etmeyin. Zaten yakin zamanda doktora gidecekmissiniz. Doktorunuz takibini yapacaktir, umarim bir sorunu yoktur bebisin 🙏

Merhaba, bahsettiginiz sey lenf bezi. Kızımda vardi kulak arkasinda, rutin kontrolde doktorumuza soylemistik, buyuyup buyumediginin takibini yapti. Bir sure sonra kayboldu. Lenf nodu sismesi enfeksiyon kaynakli vs. de olabiliyor. Baska bir sıkıntısı yoksa ates gibi endise etmeyin. Zaten yakin zamanda doktora gidecekmissiniz. Doktorunuz takibini yapacaktir, umarim bir sorunu yoktur bebisin 🙏
Haklisiniz Insallah korkulacak bisey cikmaz Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri

X