Ama bilye gibi bi sislikMerhaba. Kafatasi kemikleri daha yerlesmemistir.. Yani iki tarafı mecbur aynı değil henüz. Dogumdan dolayı bir tarafı daha çıkık durabilir. Bu zamanla düzelir. Siz ama korkuyorsanız lütfen doktorunuza danisin. Bir kere fazla sormaktan zarar gelmez.
Ek not : internete baksanız hep kanser yada olum çıkıyor. Yapmayın, direk doktora sorun
EvetNormal doğum mu?
Ama bilye gibi bi sislik
Tesekkurler yarin doktora goturcem. Sizde sislik tek tarafli miydiBenim oğlum doğduğunda da kafasında şakak tarafında öyle bir şişlik vardı doğum kanalından dolayı oluyor dedi doktor zamanla da düzeldi. İnternet ten bakmayın böyle sağlıkla ilgili konulara Bi çocuk doktoruna gösterin. temiz ve doğru bilgi alırsınız.
Internete bakmamak gerekiyo ama boyle bi seyle karsilascagimi hic dusunmemistim ben deİnternette yazanları okursak hepimizin 1 hafta ömrü kalmıştı. Lütfen bunları düşünüp yoktan yere üzmeyin kendinizi.
Yenidoğan bebeklerin kafatası kemikleri birbirine kaynamamış ve arada kıkırdakımsı dokular vardır. Sebebi de çok hızlı büyümeleri ve olası darbelerden korunması içindir. Zamanla kemikler kaynaşır ve pürüzsüzleşir. Elinize öyle birşey de geliyor olabilir. En doğrusunu yapıp randevu almışsınız zaten. Bu saatten sonra iyi düşünün iyi olsun.
Basinin arkasinda sol kulagina yakin yerdeDışarıdan birşey söylemek gayet zor. Şişlik başının neresinde? Siz en iyisi bir doktorunuza danisin. Hem içiniz rahat eder
Internete bakmamak gerekiyo ama boyle bi seyle karsilascagimi hic dusunmemistim ben de
Haklisiniz . sislik cok belirgin bilye gibi ve tek tarafli oldugu icin panikledim acikcasiUfak bir olayımı anlatayım sana. Oğlumun kan değerlerine baktırdık geçen sene. Trombositleri olması gerekenin üzerindeydi. Tabi biz panik nedir bu diye açtık interneti baktık. Kan kanseri belirtisidir yazıyordu. Başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. Doktora gittik heyecanla. Doktor umursamadı bile. Önemli değil o dedi geçti. Alerjen bir yapıda olduğunu gösterir bebeğin dedi. İnternette yazıldığı gibi lösemi belirtisi de olurmuş ama çoook uç noktalarda olması gerekirmiş.
Yani demem o ki her belirti birşeylerin sebebi olabilir internette ama asla tek başına tanı için yeterli olmaz.
Haklisiniz . sislik cok belirgin bilye gibi ve tek tarafli oldugu icin panikledim acikcasi
Yeni mi oluştu acaba yoksa siz mi yeni farkettiniz? Daha önce o bölge normal miydi? Tümör demeyelim ama yağ bezesi ya da kist gibi şeyler de olabiliyor zamanla kayboluyor. Kötü şeyler düşünme doktor bakar çaresineTesekkurler yarin doktora goturcem. Sizde sislik tek tarafli miydi
Yenimi olustu bilmiyorum ben yeni farkettim. Cok korkuyorum agliyorum surekliYeni mi oluştu acaba yoksa siz mi yeni farkettiniz? Daha önce o bölge normal miydi? Tümör demeyelim ama yağ bezesi ya da kist gibi şeyler de olabiliyor zamanla kayboluyor. Kötü şeyler düşünme doktor bakar çaresine
Insallah cikmaz. Mr mi cekilir simdi bebegimeAllah yardımcısı olsun kuzunun, hiç birşeyi çıkmayacak inşallah
Insallah cikmaz. Mr mi cekilir simdi bebegime
Rabbim herkesin evladini bagislasin saglik versin insallahİnşallah öyle birşey düşünmez doktor ama eğer şüphelenirse teşhis için yapılacak başka birşey yok bildiğim kadarıyla.
Evet tek taraflıydı.Tesekkurler yarin doktora goturcem. Sizde sislik tek tarafli miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?