Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım ama perişan oldum. Keşke sezaryen olsaydım31+1 haftalık hamileyim bugün kontrol olduğumda bebeğim kafasının büyük olduğunu söyledi . Kafası 33 hafta ile uyumlu. İlk doğumum normal oldu .kafası büyük olup normal doğum yapan birileri var mı ?
Neden öyle diyorsunuz sezeryanda çok zorBen yaptım ama perişan oldum. Keşke sezaryen olsaydım
4 ay oturamadım. 19 saat doğuramadım. Bağrı çağır bebeğimin kalp atışları düştü. Sezaryene vakit kalmadı. Epidural yaptılar vakumla aldılar bebeğimi. Doktorunuzu donleyin bence. Ne derse onu uygulayın derim. Makata kadar yırtıldım...Neden öyle diyorsunuz sezeryanda çok zor
Zor bir doğum olmuş. Çok geçmiş olsun4 ay oturamadım. 19 saat doğuramadım. Bağrı çağır bebeğimin kalp atışları düştü. Sezaryene vakit kalmadı. Epidural yaptılar vakumla aldılar bebeğimi. Doktorunuzu donleyin bence. Ne derse onu uygulayın derim. Makata kadar yırtıldım...
Sezaryen zor değil hatta çok konforlu bence ...Neden öyle diyorsunuz sezeryanda çok zor
Zor bir doğum olmuş. Çok geçmiş olsun
1,5 yaşında bir çocuğum var 9 hafta sonra 40 haftalık oluyorum . İlk doğumum normaldi çok hızlı toplanmıştım ikinci doğumunda hızlı toparlanacağım bir şekilde olmasını istiyorumSezaryen zor değil hatta çok konforlu bence ...
Haklısınız lakin doğum şekline bebek karar veriyor , akışa bırakmanız daha iyi olacaktır...1,5 yaşında bir çocuğum var 9 hafta sonra 40 haftalık oluyorum . İlk doğumum normaldi çok hızlı toplanmıştım ikinci doğumunda hızlı toparlanacağım bir şekilde olmasını istiyorum
Doğru diyorsunuzHaklısınız lakin doğum şekline bebek karar veriyor , akışa bırakmanız daha iyi olacaktır...
Normal doğum gibi o da kişiden kişiye değişir bence. Çok yeni doğum yaptım sezaryenle gayet konforluydu. Hiç yatmadım da. Herkes aynı şeyi söylemiyor.1,5 yaşında bir çocuğum var 9 hafta sonra 40 haftalık oluyorum . İlk doğumum normaldi çok hızlı toplanmıştım ikinci doğumunda hızlı toparlanacağım bir şekilde olmasını istiyorum
Cok mu konforlu?Tam olarak neresi konfor acabaSezaryen zor değil hatta çok konforlu bence ...
Evet kesinlikle vücut yapısına göre değişiyor .umarım bende en rahat şekilde atlatırımNormal doğum gibi o da kişiden kişiye değişir bence. Çok yeni doğum yaptım sezaryenle gayet konforluydu. Hiç yatmadım da. Herkes aynı şeyi söylemiyor.
Ben kendimi doktora bıraktım bebek pozisyona girmemişti. Sizde öyle yaparsiniz. Kolayca alın inşallah kucaginizaEvet kesinlikle vücut yapısına göre değişiyor .umarım bende en rahat şekilde atlatırım
Ben memnun kaldım açıkçası, en ufak ağrıda igne yapıldı, bol bol yürüdüm evde de dinlendim tabi , bir hafta sonra eskisi gibiydim , doktor çok önemli bence , doktorum çok tecrübeli bir doktordu...Cok mu konforlu?Tam olarak neresi konfor acaba
Evet eğer Dr iyse normalden daha iyi. Bir normal bir sezeryan dogum yaptım. Sezeryan bin kat daha iydi yine olsa yine sezeryan olurum.Ben memnun kaldım açıkçası, en ufak ağrıda igne yapıldı, bol bol yürüdüm evde de dinlendim tabi , bir hafta sonra eskisi gibiydim , doktor çok önemli bence , doktorum çok tecrübeli bir doktordu...
Doktor tecrübesi cok önemli, benim doktorum prof tu , alanında çok iyiydi , gerek dikişler gerek muamele olsun çok memnun kaldım, doğum sonrası yapilan ağrı kesiciler ile hiç birsey hissetmeden iyileştim zaten ilk gün kritik , ilk günü ayağa kalktıktan sonrası daha rahat , bol su ve yürüyüş çok önemli, bir de etrafında iyi bakan anlayışlı kişiler varsa sezaryen gayet konforlu bence , normal doğum daha travmatik geliyor bana ...Evet eğer Dr iyse normalden daha iyi. Bir normal bir sezeryan dogum yaptım. Sezeryan bin kat daha iydi yine olsa yine sezeryan olurum.
Evet benimkide öyle iyi bir cerrahti. Aynen eve geldikten sonra bile agri kesici aldim çok rahattım. Evt ilk ayağa kalkiş tarifsiz aci ama gerçekten yürüdükçe ağrın hafifliyor. Hastaneden topukluyla çıktımDoktor tecrübesi cok önemli, benim doktorum prof tu , alanında çok iyiydi , gerek dikişler gerek muamele olsun çok memnun kaldım, doğum sonrası yapilan ağrı kesiciler ile hiç birsey hissetmeden iyileştim zaten ilk gün kritik , ilk günü ayağa kalktıktan sonrası daha rahat , bol su ve yürüyüş çok önemli, bir de etrafında iyi bakan anlayışlı kişiler varsa sezaryen gayet konforlu bence , normal doğum daha travmatik geliyor bana ...
Valla bende sizin gibi düşünüyorum. Bende normale sartlanmistim doğumdan bir gün once belli oldu sezaryen. Hiç araştırmadım ki iyi ki arastirmamisim. Operasyon çok keyifli geçti, uyuşukluk geçince de hemen ayaklandim. 4 gün ödem oldu sonrasında karnım da eski haline döndü. Doğumdan sonra 10. Gün eski pantolonlarim oldu giyip çıktım. Normal doğum yapıp günlerce yatan da var.Ben memnun kaldım açıkçası, en ufak ağrıda igne yapıldı, bol bol yürüdüm evde de dinlendim tabi , bir hafta sonra eskisi gibiydim , doktor çok önemli bence , doktorum çok tecrübeli bir doktordu...
Ben 2021 yılında sezeryan oldum. Yok böyle rahatlık... Niye çok zor dediniz anlayamadım.Neden öyle diyorsunuz sezeryanda çok zor