- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Canim kesinlikle diğer tarafa alıştırma gerekiyor bir şekilde sağ tarafına dönmesini engelliycek bir şey koymalisin başına yastık kullanma zaten şuan. Ama düzelmesi için yaklaşık 1 2 ayı gözden çıkarmak gerek. Normalde yatırdığn tarafın alt kısmına yatır bir de eğer aynı noktaya alismissa orda sola dönecektirArkadaşlar 2,5 aylık bebeğim var. Kafasını ilk zamanlar hep sağa çeviriryordu. Naparsam yapayım yine sağa çeviriyordu. Sağ tarafı düzleşti kafası yamuldu. Sol tarafı yusyuvarlak çok güzel. Sağda öyle olsun istiyorum. Nasıl düzeltebilriim? Reflü yatağında yatıyor düz kafa yastığıda kullanamam ama kafa kısmını içe çökükleştirdim düz dursun diye yine döndürüyor.
çare bulan düzelten oldu mu neler tavsiye edersiniz??
Canim kesinlikle diğer tarafa alıştırma gerekiyor bir şekilde sağ tarafına dönmesini engelliycek bir şey koymalisin başına yastık kullanma zaten şuan. Ama düzelmesi için yaklaşık 1 2 ayı gözden çıkarmak gerek. Normalde yatırdığn tarafın alt kısmına yatır bir de eğer aynı noktaya alismissa orda sola dönecektir
Sırt karın desteğini nasıl yapabilirimYan yatma yastığı al ,sırt ve karın bölgesinde destek var .Gün içinde 1 saat sol ,1 saat sağ yatır akşam da ,karnını her doyurduğunda şekil değiştir ben öyle yaptım 4aydan sonra kendisi namaz kılar gibi yatmaya başladı ve halaa öyle yatarkafa top gibi maşallah.Yatış şekli kafa yapısını etkiler ,korkma düzelir ama dikkat etmen lazım .
Ben bundan almıştım .Sırt karın desteğini nasıl yapabilirim
Ben bundan almıştım .
ağrımaz ama uyurken de değiştirebiliribiz uyanmaz3-4 saat baZen gece 6 saat uyuyor. Kolu ağrımaz mı tek yöne yatınca
ağrımaz ama uyurken de değiştirebiliribiz uyanmaz
Çok dar değil kolu ağrırsa kendisi dönmeye çalışırbizimki çok nadir derin uyuyor yaa kafasını çevirsem uyanıo bıcırık
Çok dar değil kolu ağrırsa kendisi dönmeye çalışıruyandığında değiştirirsiniz .
Beş altı aya kadar düzelir merak etmeyin.
Ama altıncı aydan sonra zor.
Şuan kafası yumuşak daha.
Israrla aksi yöne çevirip yatırın.
Gece de kalkıp düzeltin iki saate bir.
Benim ki de tek tarafa yoğun yatıyordu.
Saçından da farketmemisim sonra bir baktım kafası yamuklasiyor.
Hemen diğer tarafa yatırdım düzeldi.
Yatağı yumuşak olmazsa çok kısa sürede düzelir.
Sevmiyorsa sert yatağı yine de çok yumuşak olmasın.
Ama biraz ısrarcı olun.
Sonuçta kafa yapısı hep öyle kalacak hayatı boyunca.
Bir iki aya düzeldi.ne kadar sürede düzeldi acaba?
Bu sert reflü yatağından var. Biz kafa kısmını düz kafa yastığı gibi çukurlaştırdık hatta. Ama hala düzelmiyor gibi :/
Bu seferde diğer taraf yamulmasından korkuyorumBir iki aya düzeldi.
Cukurlastirmayin düz yerde aksi yöne çoğunlukla ama sürekli çevirerek yatırın.
Tavana bakacak şekilde yatirmayin yani.
O yüzden ağırlıklı sol tarafa ama iki tarafa da çevirerek yatırin.Bu seferde diğer taraf yamulmasından korkuyorumhep sağa yattı siye sağ yamuldu. Hep sola yatarsa sol olursa dedim napsam bilemedim ya inş geçer