- 22 Kasım 2023
- 140
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi meltem-345
-
Ya düzelir o daha küçük, sağ sol yüz üstü sırt üstü çevire çevire yatır sürekliMerhaba kızlar kafama çok takılıyor herkes çok sivri diyor kafasına vaktinde doğsaydı 1 ay 9 günlük olcaktı sizce çok mu sivri internette farklı şeyler yazıyır korktum ama sanki o görsellere benzemiyor gibi de geliyor
İnşallah düzelir çok teşekür ederim hiç kafa üstü yatmıyordu ağlıyordu bir kaç gündür yatırıyorumYa düzelir o daha küçük, sağ sol yüz üstü sırt üstü çevire çevire yatır sürekli
Ağlasın boşvsr yatır sen zamanla alışır. Susunca geri deneİnşallah düzelir çok teşekür ederim hiç kafa üstü yatmıyordu ağlıyordu bir kaç gündür yatırıyorum
Evet artık öyle yapacağım sizce düz kafa yastığıyla mı yatsın yoksa boş yatağamıAğlasın boşvsr yatır sen zamanla alışır. Susunca geri dene
Ben bir anormallik göremedim yenidoğan böyle olur zatenMerhaba kızlar kafama çok takılıyor herkes çok sivri diyor kafasına vaktinde doğsaydı 1 ay 9 günlük olcaktı sizce çok mu sivri internette farklı şeyler yazıyır korktum ama sanki o görsellere benzemiyor gibi de geliyor
Evet annemgilde diyor beğenmeyen küçük kızına almasın diyeŞu çocukların kafasını rahat bırakın yahu. Sivri olsa ne düz olsa ne? Milletin de işi gücü yok, el kadar bebeye kulp takıyor. Benim kızımın kafası da böyleydi, pek de düzelmedi. Hala sivri gibi. Bana çok güzel geliyor. Beğenmeyen ağlayarak günlüğüne yazsın.
Eşinin tarafı halt etsin, beğenmiyorsa bi tane daha kendi doğursun kafası düzgün olsun.Evet annemgilde diyor beğenmeyen küçük kızına almasın diyeeşim tarafı sivri deyip duruyor.Benim korkum da sütur kapanması olması ama o zaman şekil bozukluğu daha fazlaymış galiba
Teşekür ederimBen bir anormallik göremedim yenidoğan böyle olur zaten
Haklısınız.Eskiden alışmışta beşiğe bağlamaya kundakla hep düz yatırmışlar düz kafa sendromu olmuş çocuklar eşim bilr öyle kafası dümdüz o yüzden benimkinin kafası tuhaf geliyor onlar ben hep sağ sol diye yatırdım kusar diye şimdiler kafa üstü yapıyorum inşallah düzelcekEşinin tarafı halt etsin, beğenmiyorsa bi tane daha kendi doğursun kafası düzgün olsun.
Kafasında bir şey yok saç uzayınca kimin kafası görünüyor
Ne hikmetse böyle kulpları hep erkeğin ailesi takıyor. Kendi oğulları doğursa emin ol bunu kusur olarak görmezlerdi. Siz doğurdunuz ya tam olmamış diyorlar herhalde.Evet annemgilde diyor beğenmeyen küçük kızına almasın diyeeşim tarafı sivri deyip duruyor.Benim korkum da sütur kapanması olması ama o zaman şekil bozukluğu daha fazlaymış galiba
Ya maşallah evet bir de kilo konusu bu çocuk küçük demeleri varNe hikmetse böyle kulpları hep erkeğin ailesi takıyor. Kendi oğulları doğursa emin ol bunu kusur olarak görmezlerdi. Siz doğurdunuz ya tam olmamış diyorlar herhalde.Benim kızımın da kafası sivri, bir de üstüne zayıf. Bence dünya güzeli, hiçbir sorun yok. Siz de takmayın kafanıza.
Amin inşallah cümlenin evladını bugünlerimize şükür siz önceki konularıma da yorum yapmıştınız o sıkıntılar geldi geçti hepsi geçiyor zamanla bunu da hallederiz Allahın izniyleTotosuna kurban olsunlar kafası yamukmuş peh hiç takma sağlıklı olsun da
Yani, ne bekliyorlar ki? Hiç erken doğan bebek görmedilerse açıp okusunlar nedir diye. Bu milletin cehaleti bazen midemi bulandırıyor.Ya maşallah evet bir de kilo konusu bu çocuk küçük demeleri varzaten 35 hafta doğdu normal küçük olması diyorum
Çok haklısınız en iyisi vurduymaz olmakYani, ne bekliyorlar ki? Hiç erken doğan bebek görmedilerse açıp okusunlar nedir diye. Bu milletin cehaleti bazen midemi bulandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?