Ayza'nur 1 aylıktı işitme testini yaptırdığımızda,iki kez odyo testi,iki kez abr testi yapıldı ve sonuç negatif olduğundan sevk edildik 2 ay sonraya gün verildi.3 gün önce beklediğimiz gün geldi ve Bera testi dedikleri üç ayrı aşamadan geçtikten sonra iki kulağında da işitme kaybı olduğunu biri 40db diğeri 50db olduğu söylendi,bi çoğuna göre şanslı olduğumuzu,bu değerlerle hayatına devam edenler olduğunu söylediler fakat benim bebeğim henüz 4ayını yeni doldurdu,bütün kötü senaryolar gözümün önüne geliyor aklımda dünya kadar soru işareti şimdi 11martta 1test daha yapılıp son olarak profesör gördükten sonra cihaz takılacak ve belkide eğitim görecek...
Sizlerin bilginiz var mıdır? yaşayanınız
Bizi neler bekliyor,nasıl günler...
Nasıl davranmalıyım
Birde hiçbir risk faktörümüz yok fakat bu yeni aklıma geldiğinden doktorlara söyleme fırsatım olmadı,bebeğim 6 haftalıkken 2 gün neredeyse 40 derece ateşle yatmıştım bir kızım daha var onun havalesiyle sıkıntıdan 1,5 ay kadar da bi kanamam olmuştu acaba mı diyorum sizce ???
Sizlerin bilginiz var mıdır? yaşayanınız
Bizi neler bekliyor,nasıl günler...
Nasıl davranmalıyım
Birde hiçbir risk faktörümüz yok fakat bu yeni aklıma geldiğinden doktorlara söyleme fırsatım olmadı,bebeğim 6 haftalıkken 2 gün neredeyse 40 derece ateşle yatmıştım bir kızım daha var onun havalesiyle sıkıntıdan 1,5 ay kadar da bi kanamam olmuştu acaba mı diyorum sizce ???