Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

kadife tulumumuz

alt pijamamız :)üstünü niye almadıysam cimriliğime gelmiş

Son düzenleme:
montesori canımsın sağlıcakla giysin bebeğin aldığın entarileri
oyy oyy yirim onları ben yirim ne datlı şey onlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben kızıma pek bişey almadım bakalım bayram sonrası inşallah

montesori çok güzeller canım güle güle giysin bebişin. bende çok şeyler aldım:dance: bi gün koyarım inşallah

montesori canim hepsi de cok guzel..
insallah saglikla kullanir bebisin....

ahhhhhhh ben de becerebilsem keske bebegime patik ve yelek ordum gostermek istiyorum size ama beceremiyorum

Montesori, bebişin güle güle giysin hayatım aldıklarını, ne güzel şeyler almışsın öyle.
reyhancım annein ellerine sağlık güzelim, ne güzel kazaklar örmüş öle.güle güle giysin bebişler , üstlerinde parçalansın inşallah.gamyoncuiremsu

Kızlar herkese slm,uzun zamandır forumu takip ediyorum ve üyeyim ama bugün ilk defa yazmak istedim.Bebişlerinize aldığınız tüm giysiler o kadar güzelki,ben daha hiçbir şey almadım,kasımda izine ayrıldığım zaman başlayacağım inşallah alışverişe ve bunun için çok sabırsızlanıyorum.Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Bu arada 23+6 yım...

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.Çok güzelmiş hepsi de.Pusetinizin markası ne kaça aldınız ayıptır sorması

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.Çok güzelmiş hepsi de.Pusetinizin markası ne kaça aldınız ayıptır sorması

pembe panter puset görümcemin cocugunundu bana kaldı:lepi:ayrıca mama sandalyesini ,hiç kullanmadıgı küvetini,bebek arabasını da vercek yasadım yani...ben sadece yatagını birde tasıma anakucagı oluyo ya araba koltugu yerine geciyo onu alcam o kadar...hihoyyyt

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
montesori hepsi çok güzeller canım a,allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah...
reyhan cım annen ne kadar marifetliymiş ne güzel şeyler örmüş,güzel günlerde giydir sende inşallah....

hastane çıkışımız ve bebiş malzeme çantamız

battaniyemiz kadife takımımız ve diğer ıvır zıvırlar

artık daha kıyafet almıyacağız zaten, bir iki parçada alt pantalon üst body alt üsüt takımı var görümcemden de aldım epeyce zaten, yeter diye düşünüyorum hayırlısı ile artık bebişerimiz gelsin sağ salim

Son düzenleme:
hastane çıkışımız ve bebiş malzeme çantamız

battaniyemiz kadife takımımız ve diğer ıvır zıvırlar

ay ben onun kulaklı şapkasını yerim çok güzel cnm çok yakışıcak oğluşuna, bebiş malz çantası hastaneye giderken eşyaları bebein eşyaları içinmi

teşekkürler alishacım, bebek doğduktan sonra günlük kullanım için hastaneye giderken de kullanırım tabi çok büyük çünkü

ekinsu güle güle giysin oğluşun çok güzeller. bende hastane çıkışını idil babyden aldım belki görmüşsündür gemili falan ben pek beğenmeden aldım ama eşim istedi. kardeşimde almış bi tane hastane çıkışı. bi de fenerbahçeli aldık 3 oldu:) bende tulumdur vs. baya bişeyler aldım şimdiden dünyanın eşyası oldu fındığımın

slm kizlar hepinizin aldiklari da birbirinden guzel.
Allah saglikla guzel gunlerde kullanmak nasip etsin canlarim...
biz de artik hiz verdik alisverise...eeee sunun surasinda kac ay kaldi ki doguma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…