Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

slm kizlar ben de bugun biberonla sillik,havlu seti aldim.cok sirindi gorunce dayanamadim....insallah kullanmak da nasip olur...
bu arada burda orgu bolumunde cok hos bir bebek yelegi gordum onu ormeye basladim.....kücücük yeni dogdugunda giysin bebisim kisin dogacak,sicak tutsun:))

GÜLÇİN HEPSİ ÇOK GÜZELLER TATLIM ALLAH SAĞLIKLA VE SIHHATLE KULLANMAYI NASİP ETSİN
BENDE ŞAMPUANLARINI.EMZİK VE BURUN ASPİRATÖRÜ ALDIM AMA FOTO MAK.BOZULDU YENİSİNİDE ALAMADIK O YÜZDEN ÇEKİP KOYAMIYORUM.

kızlar hafta sonu chicco da % 40 indirim vardı bende alttan çıtçıtlı 2 takım kolsuz body ile 1 tane kısa kollu body aldım ama 0-3 aylar çok küçük geldi gözümüze o yüzden 3-6 ay ve 6-9 ay aldık , zaten pamuklu olduğu için yıkayınca çekiyorlarmış o yüzden sanırım 3-4 aylıkken giyebilir gibime geliyor. Bakalım bebişimim ilk kıyafetlerini almış olduk hayırlısı olsun inşallah.

bunu inşallah yazın giycek dayanamadık aldık. küçük gelirse artık poposu dışarda gezer napalım :)) aynı desenden kiloduda var onu çekmeyi unutmuşuz :))

[/IMG]

bu da kışlık yeni doğan içinmiş. bakalım giyebilecekmi ? sırf tulumla gezsin istemiyorum şöyle kız gibi elbiseler giysin :))

babası begendi bu terliğide bakalaım ne zaman giycek :))

bu ayakkabılarda oğlumuza diye aldığımız şimdi kızmızın inşallah giyeceği ayakkabılar :))

Son düzenleme:
Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel, güle güle giydirirsiniz inşallah.Üstlerinde parçalansın kıyafetleri
marsgçım tam kız kıyafetleriyle donatacaksın yani kızını:asigim:

çok tatlı kıyafetler sağlıkla giyerler inşallah
elbiselere de bayıldım ya ne tatlı maşallah..

marsg ekinsu ne güzel ciciler almışsınız bebişlerinize imrendim doğrusu allah sağlıkla giymeyi nasip etsin. bizim kızın sadece bir badisi altı tanede kusmuk bezi var . testin sonucunu almadan bişey almaya cesaret edemiyorum

hepsi çok güzeller tabi kızlar için alternatif oldkça fazla ama napalım bizde oğluşumuza araya taraya bulucaz bişeyler :)

hadi bakim uzun ve beyaz bulut ,arkasi gelir......
benim 1 ay oncesine kadar hicbiseyim yoktu ama simdi tek tuk derken bya biseyler almisim...

hadi bakim uzun ve beyaz bulut ,arkasi gelir......
benim 1 ay oncesine kadar hicbiseyim yoktu ama simdi tek tuk derken bya biseyler almisim...

bende çoktan başlayacaktım ama biliyorsun as yaptırdım sonuç çıkmadan bişey almak istemedim .bugün dayanamadım aldım .yanlışmı yaptım bilmiyorum .

ne yanlisi kiz dogru yapmisin...
insallah giydirdigin gunleri de gorursun canim benim...
ben her gun bisey aliyorum ilk bebek ya kimse de tutmuyor beni bebek kiyafeti gorunce dayanamiyorum:))

ne yanlisi kiz dogru yapmisin...
insallah giydirdigin gunleri de gorursun canim benim...
ben her gun bisey aliyorum ilk bebek ya kimse de tutmuyor beni bebek kiyafeti gorunce dayanamiyorum:))

hayırlısı ile test sonucunu alayım bende başlayacağım pazar günü eşimi o mağaza senin bu mağaza benim dolaştırdım ama dediğim gibi almaya cesaret edemedim.

hayırlısı ile test sonucunu alayım bende başlayacağım pazar günü eşimi o mağaza senin bu mağaza benim dolaştırdım ama dediğim gibi almaya cesaret edemedim.

bence içinden ne geliyorsa onu yap canım takma kafana sonucu , her şeyin hayırlısı allahtan, herşey olucağına varır , üzülme canın alışveriş yapmak istiyorsa yap boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…