Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

gulcinf

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
305
7
621
İzmir
artık yavaş yavaş hazırlık yapmanın vakti geldi sanırım...son 1 aydır nereye gitsem kendime değilde bebeğime bişeyler almaya başladım..işte ilk kıyafetleri

battaniyesi çorap ve ayıcığı

bunlarda çıtçıtlı badi setleriyle hastane çıkışı ve çıngırağı;

Son düzenleme:
hepsi cok güzel canım allah güle güle giymeyi nasip etsin miniğime
bende yeni alışverişe başladım havlu hastane cıkısı dedikleri tam bi takım bide battaniye tabi daha bitmedi alacaklarımız
her gördüğümde gözüm kalmaya başladı valla

inşşş hepsi üstünde paralanır... inşş hepsini giymek nasip olurda gaz çıkarıp yoğurt gibi mayalayıp geri yolladığı çıktısını boll boll yıkarsın canım.... Şeniz buda bir değişik dua oldu :roflol: ama asıl amaç şudur allah bunları giydirmek nasip etsin inşşş :Saruboceq:

Güle güle giydir..

Bende henüz hastane çıkışı için 2 takım, havlusu, bir tanede çıtçıtlı takım aldım.. Yavaş yavaş alıyoruz işte...

cok guzeller canim,insallah giydirdigin gunleri de gorursun.
ben de cinsiyetini bilmedigim icin sadece citcitli atlet takimi falan aldim.
baska birsey yok hele belli olsun kim tutar beni:)))

güzel dilekleriniz için sağolun kızlar..allah hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

bebişin cicilerini iyi günlerde sağlıkla giysin hepside çok güzel insan nasıl heves ediyor değilmi? herşeyin ufağı güzel

hepsi çok güzel maşşallah,güle güle giydir canım,üstünde paralansın dicem ama en fazla 1 ay giycekler, bende başladım almaya,ufak ufak almakta fayda varhihoyyyt

sağolun kızlar..ben aslında ocak annelerinin aldıklarını burda paylaşmasını istiyorum..birbirimize fikir vermiş oluruz..mesela mavi sweet ve siyah t-shirtü nextten aldım...hemde çok uygun fiyata..gitmenizi tavsiye ederim çok güzel şeyler var..

slm kizlar ben de bugun portatif yatak aldim....resmini koyayim dedim.
ama kac kere denedim bir turlu koydugum resim acilmadi

Selam kızlar.Ben de oğluşuma ilk olarak hastane çıkışını aldım.Sonra 7li kısa kollu çıtçıtlı body,3lü tulum,bir tane renkli tulum ve ilk adım ayakkabısı aldım.Bugün de inşallah battaniye ve havlu almayı düşünüyorum.Sağlıkla kullansın bebişlerimiz aldıklarımızı.:dance:

oooo gülseren sen bayağı bir düzmüşsün bebeişin çeyizini hayırlı olsun güle güle giysin inşallah

teşekkürler kızlar..badi olarak 7 li set askılı aldım..birde 3 lü uzun kollu tulum şeklinde aldım..zıbın filanda alınacak daha çoookk şeyler varr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…