Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimin ilk aşısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

TBD

bir de oğluşumuz olsa ♥
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
97
2
16
İstanbul
slm kzlar.yarın kızım 1 aylık oluş olucak inş.
ve ilk aşısına sağlık ocağına götürücez.
sabah saatlerin de gidicez ama nasıl gitmeli? ne yapmalı? aşı sonrası ne gibi sorunlar ortaya çıkar endişe ediyorum
tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.

Pardon hnmlar ben yanlıs hesaplamsm.asımz perş.günüymüs.gerci cvp gelene dek o gün gelir de geçer bile :)

Benim oğlum da 2,5 aylık ilk aşısına sabah 10 gibi gitmiştik hiç bişey olmadı çok şükür,1 ay sonrası için de gün verecekler 3 tane aşı yapacaklar o zaman..

Benim oğlum da 2,5 aylık ilk aşısına sabah 10 gibi gitmiştik hiç bişey olmadı çok şükür,1 ay sonrası için de gün verecekler 3 tane aşı yapacaklar o zaman..

maşallah oğluna.
cnm peki bir sonraki 3 aşı üst üste aynı gün mü olucak?

maşallah oğluna.
cnm peki bir sonraki 3 aşı üst üste aynı gün mü olucak?

sağol canım senin bıdığa da maaşallah.

evet 3 aşı aynı gün yapılıyor biri koldan diğer ikisi de bacaklardan koldan verem aşısı,bacaklardan karma aşı ve pnomokok yapılıyor çok az ağladı kuzucuğum maaşallah
ateş yapabilir demişlerdi çok şükür yapmadı,bi de 3 gün banyo yasak..

ilk aşısı o kadar zor değil ama ondan sonraki arkadışın dediği gibi 3 aşı aynı gün ateş çıkma tehilkesi olabiliyor,ateşi çıkarsa fitil yada calpol şurup 1 çay kaşığı verilebiliyor.çok şükür bizimde ateşimiz çıkmadı gerek kalmadı umarım sizinde gerek kalmaz.

ayy kıyamam yaaaaa =((((((
yakar mı ki o aşılar off =((
banyonun yasak olmasına şaşırdım.ne alaka dedim kendi kendime.
umarım yarınki aşıdan sonra da yasak değildir.zaten kardan kıştan yıkayamadım miniğimi koktu artık (

ayyy inş.cnm atlatırız bzde zamanı vakti gelnce o aşıları =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…