Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimin ilk aşısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

TBD

bir de oğluşumuz olsa ♥
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
97
2
16
İstanbul
slm kzlar.yarın kızım 1 aylık oluş olucak inş.
ve ilk aşısına sağlık ocağına götürücez.
sabah saatlerin de gidicez ama nasıl gitmeli? ne yapmalı? aşı sonrası ne gibi sorunlar ortaya çıkar endişe ediyorum :(
tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum.

Pardon hnmlar ben yanlıs hesaplamsm.asımz perş.günüymüs.gerci cvp gelene dek o gün gelir de geçer bile :)

Benim oğlum da 2,5 aylık ilk aşısına sabah 10 gibi gitmiştik hiç bişey olmadı çok şükür,1 ay sonrası için de gün verecekler 3 tane aşı yapacaklar o zaman..

Benim oğlum da 2,5 aylık ilk aşısına sabah 10 gibi gitmiştik hiç bişey olmadı çok şükür,1 ay sonrası için de gün verecekler 3 tane aşı yapacaklar o zaman..

maşallah oğluna.
cnm peki bir sonraki 3 aşı üst üste aynı gün mü olucak?

maşallah oğluna.
cnm peki bir sonraki 3 aşı üst üste aynı gün mü olucak?

sağol canım senin bıdığa da maaşallah.

evet 3 aşı aynı gün yapılıyor biri koldan diğer ikisi de bacaklardan koldan verem aşısı,bacaklardan karma aşı ve pnomokok yapılıyor çok az ağladı kuzucuğum maaşallah
ateş yapabilir demişlerdi çok şükür yapmadı,bi de 3 gün banyo yasak..

ilk aşısı o kadar zor değil ama ondan sonraki arkadışın dediği gibi 3 aşı aynı gün ateş çıkma tehilkesi olabiliyor,ateşi çıkarsa fitil yada calpol şurup 1 çay kaşığı verilebiliyor.çok şükür bizimde ateşimiz çıkmadı gerek kalmadı umarım sizinde gerek kalmaz.

sağol canım senin bıdığa da maaşallah.

evet 3 aşı aynı gün yapılıyor biri koldan diğer ikisi de bacaklardan koldan verem aşısı,bacaklardan karma aşı ve pnomokok yapılıyor çok az ağladı kuzucuğum maaşallah
ateş yapabilir demişlerdi çok şükür yapmadı,bi de 3 gün banyo yasak..

ayy kıyamam yaaaaa =((((((
yakar mı ki o aşılar off =((
banyonun yasak olmasına şaşırdım.ne alaka dedim kendi kendime.
umarım yarınki aşıdan sonra da yasak değildir.zaten kardan kıştan yıkayamadım miniğimi koktu artık :((

ilk aşısı o kadar zor değil ama ondan sonraki arkadışın dediği gibi 3 aşı aynı gün ateş çıkma tehilkesi olabiliyor,ateşi çıkarsa fitil yada calpol şurup 1 çay kaşığı verilebiliyor.çok şükür bizimde ateşimiz çıkmadı gerek kalmadı umarım sizinde gerek kalmaz.

ayyy inş.cnm atlatırız bzde zamanı vakti gelnce o aşıları =(

Back