Bebeğimin huzursuzluğu

ozgesare

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
93
43
8
30
Bebeğim 4 aylık .O kadar çok ağlıyor ki daha değişik tarzda ağlamalar duymaya başladım.Gazı hiç bitmiyor .masaj yaparken incitmekten korkuyorum . sırtına pat pat yaparken sanki zarar veriyomusum gibi hissediyorum.Bazen ağlıyorum bende onunla.Psikolojim bozuldu Aç mi acaba diye sütümü bile sağipta veriyorum emzirdikten sonra. Güldüğünde dünyalar benim oluyo ama ruh hali çabuk degisiyo.Aniden ağlama krizine giriyo .Yanindan 2 dk ayrilamiyorum.Uykuya dalamiyo .Ne yapacağımı şaşırdım

4.ayda böyleler genelde. Bizimde 4 aylıkken her gün ağlamıştı sürekli full atak geçiyor o ay bebeklerde

Atak haftası uyku gerilemesi falan olabilir. Sütünüz yetiyosa düzenli kilo alıyosa bence sürekli beslemeyin daha fazla gaz oluşur daha saatli besleyin. Ayaklarını karnına itmeli gaz masajını mutlaka yapın bende korkardım gün boyu aglardı kızım aksam eşim bi yapardı kızım öyle bi gaz cıkarırdı rahatlardı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…