• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin hiç arkadaşı yok :(

mwomen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
13
0
16
Bursa
bu konu beni çok üzüyor.Bursaya gelin geldim ve hiç bebekli arkadaşım yok çok üzülüyorum oğlumun hiç arkadaşı olmayacak daha 6 aylık ama evde canı sıkılıyor gidebileceğim çok biryerde yok.sürekli benimle beraber.kısacası Bursada yaşayan bebekli annelerin arkadaşlığına talibim :) beraber paylaşımda bulunabılırız bebeklerımızı beraber buyutebılırız.

Çok zor canım benim kızım üç yaşında yurt dışına geldim dört ay önce
inanın kızımın tam oyun zamanı ama malesef arkadaşı yok.artık sürekli parka götürüyorum,yapacak başka birşeyim yok.
Bende okadar çok üzülüyorumki.

Çok zor canım benim kızım üç yaşında yurt dışına geldim dört ay önce
inanın kızımın tam oyun zamanı ama malesef arkadaşı yok.artık sürekli parka götürüyorum,yapacak başka birşeyim yok.
Bende okadar çok üzülüyorumki.

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzücü birşey biz büyükler bile evde bunalıyoruz.bebeklerimiz ne yapsın.sizin durumunuz daha zormuş ailedende uzak gerçi benmde ailem bana uzak bandırmadalar.

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzücü birşey biz büyükler bile evde bunalıyoruz.bebeklerimiz ne yapsın.sizin durumunuz daha zormuş ailedende uzak gerçi benmde ailem bana uzak bandırmadalar.

kimsem yok burda resmen öksüz gibiyim.
Halinize şükür edin.Enazından aynı dili konuştuğunuz biryerdesiniz.
Ben dil bilmediğim için kimseye derdimi anlatamıyorum.
Alışverişe dahi çıktığım zaman,birşey anlatabilmek için neler çekiyorum.

kızım parka çocuklarla oynuyor,ama dillerini bilmediği için anlamıyor ve kızım ağlamaya başlıyor.
Parka götürsemde ağlıyor,götürmesemde sıkılıyor.
Bazen neyapacağımı şaşırıyorum.

Son düzenleme:
kimsem yok burda resmen öksüz gibiyim.
Halinize şükür edin.Enazından aynı dili konuştuğunuz biryerdesiniz.
Ben dil bilmediğim için kimseye derdimi anlatamıyorum.
Alışverişe dahi çıktığım zaman,birşey anlatabilmek için neler çekiyorum.

kızım parka çocuklarla oynuyor,ama dillerini bilmediği için anlamıyor ve kızım ağlamaya başlıyor.
Parka götürsemde ağlıyor,götürmesemde sıkılıyor.
Bazen neyapacağımı şaşırıyorum.

kıyamam canım benm yhaa Allah yardımcınız olsun .

kıyamam canım benm yhaa Allah yardımcınız olsun .

Amin

size tavsiyem önce çevrenizdeki insanları gözlemleyin kafanıza uygun gördüğünüz insanlarla arkadaş olun.
Mesela parka götürün,orda mutlaka kafanıza uyacak bebekli bir arkadaş çıkacaktır.

3 yas kindergarten var oraya gonderebilirsiniz. Yada siz dil kursuna gidin cocugunuzuda childcare gonderebilirsiniz. Devlet yardim yapiyor eger kursa gidiyorsaniz. Ben universiteye gidiyorum ve kizlarimi childcare gonderiyorum. Cunku ne esimin ailesi ne benim ailem yurtdisinda. Haliyle kizlarim yalniz. Tabiki birbirleri ile oynuyorlar ama degisik arkadaslarda gorup sosyallesmeleri lazim. Isterseniz bir dusunun. Hem yasadiginiz ulkenin dilini ogrenmeniz gerekir.

Back