Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 19 +2 haftayım ama halen bebegimin hareketlerini belirgin bir sekilde hissetmiş değilim..arada bişeyler oluyor ama bebegimin hareketleri mi değil mi kestiremiyorum ...dün sola uzanırken hafif kıpırdılar dısında bisey hissettiğim yok..oda arada yani of ya sabırsızlıkla bekliyorum artı insan direk kötü düşünüyor ya ...
canım aynı durumdayız, bende çok telaşlanıyorum bişeyler hissediyorum ama çok değil seyirme gibi aralık anneleri gurubunda tekmelerden falan bahsediyorlar bende bi tuhaflık var heralde diyorum okuyuncada telaşlanıyorum en iyisi başka şeyler düşünmek yarın kontrolüm var bebişimin sağlıklı olduğu haberlerini alırsam artık bırakcam endişelenmeyi kendi kendimizi yoruyoruz galiba
bende merak ediyorum ilk ne zman hissederim diye bazısı 16-17. haftadan hissediyormuş bazısı 20den sonra bir arkadaşım benden 4 hafta önce 40 kilo felan hamile kaldı 16. haftada ben bile elimi karnına koyduğumda hissediyordum:) o kadar zayıfki bebe dışarda büyüyor gibiydi:) bende bazen elimi karnıma koyuyorum ve bebekten çok göbek yağlarımı hissediyorum:) ama doktora gittiğimde zıplıyor bebe:) ha birde doktor normal demişti ama sizlerde yaşadınız mı acaba ben ilk hamile kaldığımdan beri adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyordu doktor rahmin büyüyor normal dedi şimdi 16.haftadayım ama bazen kasıklarıma öyle bir sancı giriyorki aynı anda kusacak gibi oluyorum bu nedendir?