• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum endişeliyim !!!

kızlar 19 +2 haftayım ama halen bebegimin hareketlerini belirgin bir sekilde hissetmiş değilim..arada bişeyler oluyor ama bebegimin hareketleri mi değil mi kestiremiyorum ...dün sola uzanırken hafif kıpırdılar dısında bisey hissettiğim yok..oda arada yani of ya sabırsızlıkla bekliyorum artı insan direk kötü düşünüyor ya ...

kızlar 19 +2 haftayım ama halen bebegimin hareketlerini belirgin bir sekilde hissetmiş değilim..arada bişeyler oluyor ama bebegimin hareketleri mi değil mi kestiremiyorum ...dün sola uzanırken hafif kıpırdılar dısında bisey hissettiğim yok..oda arada yani of ya sabırsızlıkla bekliyorum artı insan direk kötü düşünüyor ya ...

Kötü düşünme :45:.Canım daha yeni yeni başlayacak hareketleri. Hele bi 23-24 olsun sen ondan sonra gör bak :9:.
Biz geçen hafta gezmeye gittik. İnsanlarla konuşurken karşımdaki kişiye konsantre olmakta zorlandım çünkü sürekli içeriden dürtüyor :9:

bende 22 haftalık gebeyim hiçbirşey hissetmiyorum. bunlar normal bence 24 haftadan sonra başlar hissetmeler. rahat ol

bende merak ediyorum ilk ne zman hissederim diye bazısı 16-17. haftadan hissediyormuş bazısı 20den sonra bir arkadaşım benden 4 hafta önce 40 kilo felan hamile kaldı 16. haftada ben bile elimi karnına koyduğumda hissediyordum:) o kadar zayıfki bebe dışarda büyüyor gibiydi:) bende bazen elimi karnıma koyuyorum ve bebekten çok göbek yağlarımı hissediyorum:) ama doktora gittiğimde zıplıyor bebe:) ha birde doktor normal demişti ama sizlerde yaşadınız mı acaba ben ilk hamile kaldığımdan beri adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyordu doktor rahmin büyüyor normal dedi şimdi 16.haftadayım ama bazen kasıklarıma öyle bir sancı giriyorki aynı anda kusacak gibi oluyorum bu nedendir?

ya sonucta bebeklerimiz saglıklı bunu biliyoruz..ama hareketlerini hisssetmeyince de olmuyor..bakalıım 5. ayıma giriyorum halen tık yok sadece arada bir oda belki bir kıpırtı..

canım aynı durumdayız, bende çok telaşlanıyorum bişeyler hissediyorum ama çok değil seyirme gibi aralık anneleri gurubunda tekmelerden falan bahsediyorlar bende bi tuhaflık var heralde diyorum okuyuncada telaşlanıyorum en iyisi başka şeyler düşünmek yarın kontrolüm var bebişimin sağlıklı olduğu haberlerini alırsam artık bırakcam endişelenmeyi kendi kendimizi yoruyoruz galiba

canım aynı durumdayız, bende çok telaşlanıyorum bişeyler hissediyorum ama çok değil seyirme gibi aralık anneleri gurubunda tekmelerden falan bahsediyorlar bende bi tuhaflık var heralde diyorum okuyuncada telaşlanıyorum en iyisi başka şeyler düşünmek yarın kontrolüm var bebişimin sağlıklı olduğu haberlerini alırsam artık bırakcam endişelenmeyi kendi kendimizi yoruyoruz galiba

evet canım aynı durumdayız ve sanırım aynı haftadayız..benim kontrolume daha 10 gün var..en azından ultrasyonda görünce insan biraz rahatlıyor..

bende merak ediyorum ilk ne zman hissederim diye bazısı 16-17. haftadan hissediyormuş bazısı 20den sonra bir arkadaşım benden 4 hafta önce 40 kilo felan hamile kaldı 16. haftada ben bile elimi karnına koyduğumda hissediyordum:) o kadar zayıfki bebe dışarda büyüyor gibiydi:) bende bazen elimi karnıma koyuyorum ve bebekten çok göbek yağlarımı hissediyorum:) ama doktora gittiğimde zıplıyor bebe:) ha birde doktor normal demişti ama sizlerde yaşadınız mı acaba ben ilk hamile kaldığımdan beri adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyordu doktor rahmin büyüyor normal dedi şimdi 16.haftadayım ama bazen kasıklarıma öyle bir sancı giriyorki aynı anda kusacak gibi oluyorum bu nedendir?

Ben 17. haftadayım. Ama bende henüz hiçbirşey hissetmedim. Geçen hafta doktora gittiğimde ultrasonda kıpır kıpırdı :) Doktor "1-2 hafta içinde seğirme gibi hissetmeye başlarsın." dedi. Bende senin gibi ilk haftalarda ve hala arasıra adet sancısı gibi ağrı hissediyorum. Ama şuanki çok şiddetli değil. Bence doktoruna sor..

Sekam kizlar basligi gorunce benim gibi endiseli birileri daha varmis dedim gebeligimin 18. Haftasindayim arada sirada batma duygusu disinda bi hareket yok kizimdan. Bebeklerim ikizdi ama 12. Haftada birini kaybettik 16. Haftada doktorum kalan bebegimin cok saglikli oldugu hicbir sikintisi olmadigi soyledi ama ben o hareket etmeyince icimdeki sesleri durduramiyorum :((( onuda kaybetmek istemiyorum ben stres yapinca o da etkileni biliyorum biri bana dur desin :((

Back
X